REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ACCIDENT GRAV la NEPTUN: DOUĂ persoane au MURIT. Video!

ACCIDENT GRAV la NEPTUN: DOUĂ persoane au MURIT. Video!

Replica API 23 martie 2021 | 13:14 24763

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 23 martie, în dreptul localității Neptun, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, evenimentul rutier s-a produs între două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu două victime dintre care una inconștientă. La fața locului s-au deplasat două echipaje SAJ B2 și un elicopter.

Update 1:

Evenimentul rutier a fost soldat cu 3 victime. Două persoane au decedat, iar o a treia a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

Update 2:

Conform reprezentanților ISU Dobrogea, la accident au fost alocate 2 autospeciale de stingere, 1 Smurd B, 1 elicopter și 2 ambulanțe SAJ.

Update 3:

Din informațiile noastre, autoturismul marca Logan circula dinspre Mangalia spre Constanța, iar cel marca Ford din sens opus. A fost coliziune frontală. Șoferul și pasagerul din Logan sunt cele două persoane decedate. La spital au fost transportați șoferul și pasagerul din Ford.

Update 4:

Conform oamenilor legii, în cursul zilei de marți, 23 martie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Video 1:

(Sursa video: Adrian Hanza)

Video 2:

Video 3:

(Sursa video: Adrian Hanza)

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
omu' n-a vrut sa recunoasca ca are 85 de ani si ar cam trebui sa lase volanul altcuiva.daca chiar si la virsta aia nu mai poti de masina,esti impatimit,etc....pui pe altcineva la volan!il inteleg,frumos afara,a vrut si el sa mai conduca,dar....uite ca a fost ptr ultima data!si a omorit inca pe cineva si a nenorocit inca 2.cind nu mai esti stapin pe tine.....gata!
2
0
majoritatea comentariilor sunt facute de retazi mintal
3
3
Poate cineva sa-mi explice ce pula mea cauta o persoana de 85 de ani la volan ? NU AI CUM SA TRECI visita medicala la varsta aia ... chiar n-are un nepot, un fiu ceva care sa-i zica sa nu mai conduca ? A trebuit sa raneasca niste nevinovati ..
20
4
Cel din logan a intrat in noi, a intrat pe contrasens
10
0
Macar sa fi fost boul cu CT77FED Audi alb. Unde il vedeti pe animalul ala asteptati-va la orice. Rar vezi un dobitoc mai mare.
9
0
Fac pariu ca ambii soferi mergeau pe banda 2. Voiau sa arate ca mentalitatea de sofer prost nu dispare nici dupa 50 ani
8
3
dar aia de 25 de ani care nu sunt in stare sa intre inapoi pe banda dupa ce depasesc ce mai cauta sa conduca? Noroc ca astia de 85 se feresc...care mai apuca. Nesimtitilor!
11
10
Ce mai cauta cel de 85 de ani sa conduca? Mereu m-am intrebat asta. Sa imi dea Dumnezeu intelepciunea sa las singur de bunavoie permisul cand simt ca nu mai e ok.
24
7
acuma m-am lamurit. ..,fordu ie mai tare ca loganu. ...nu mai zic de opel. ......
11
6
Se vede clar Loganu intrat pe contrasens. Chiar dupa impact a ramas tot pe contrasens. De ce plm ii mai lasa pe putrezitii astia de 85 de ani la volan?
19
9
Dacia e sicriu pe patru roti.
18
11
Dumnezeu sai ierte dar tind sa cred ca a fost din a celui cu ford.....si a lipsei de infrastructura....daca ar fi fost sensurile delimitate nu ar cauza nenorociri....
7
15
Inca o data se vede, ca desi f vechi, Ford-ul si-a salvat pasagerii, in schimb Logan-ul ia omorat! Lucrand la service m-am obisnuit cu Logan-urile pline de sange... Orice posesor de Logan trebuie sa inteleaga sa conduca f prudent cu aceasta masina, care nu ofera nici un fel de protectie in astfel de cazuri, in rest chiar o masina buna!
25
7
Daciile sicrie pe roti.
19
10
sa nu iesiti pe strazi ca e frig si raciti ma politistilor, luati banii de pomana
14
6
pe drumul cel bun
9
7
13mii euro, poftim rezultat
22
5
Multi destepti conduc cu viteza doar pe banda 2 ...
16
0
Excelent!hai mirlanii,hai tiganii,la mai multi!se poate!
6
4
Golania din RROMania
8
3
care depasesc sau intorc peste linia continua!!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272