REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ACCIDENT MORTAL la Valu lui Traian. Pieton lovit de două mașini!

ACCIDENT MORTAL la Valu lui Traian. Pieton lovit de două mașini!

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:17 740

Un grav accident, soldat cu moartea unui pieton, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 9 spre 10 decembrie a.c., pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian. Victima a fost lovită, pe rând, de două mașini!

Un teribil accident rutier a avut loc în seara zilei de duminică, 9 decembrie a.c., în jurul orei 22,10, pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian. Din primele informații, un tânăr de 20 de ani conducea un autoturism dinspre Constanța spre Valu lui Traian, pe banda a doua, iar în dreptul km 255+600 m, a lovit un pieton care mergea pe partea carosabilă, pe axul drumului, pe lângă parapeții despărțitori din beton. În urma impactului, pietonul a rămas întins pe carosabil, dar șoferul și-a continuat drumul, părăsind locul accidentului. Ulterior, pietonul a fost lovit și de o a doua mașină, care circula pe aceeași bandă, condusă de un șofer de 34 de ani.

În urma accidentului rutier, pietonul a decedat.

Primul șofer a revenit la locul faptei după aproximativ două ore, în jurul orei 23,40.

Ambii șoferi sunt cercetați în libertate, sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă, primul șofer care a lovit pietonul fiind acuzat și de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un fustrat ce se plimba cu bicicleta... A auzit si el ca machidonii au bani si de invidie ii tot pupa in cur. Probabil si la biroul unde lucreaza este un pupincurist.
0
2
de ce sa opresc pentru un betiv care trece prin loc nepermis. Oricum nu-mi plateste scarba reparatiile la masina. Il calc si acolo-l las in sant. Un boschetar mai putin.
3
9
esti bolnav baiatule, la fiecare articol intri si scrii de machidoni...nu conteaza continutul articolului tu stii una si buna...alupigus
7
3
Foarte multi soferi nu constientizeaza faptul ca odata cu permisul vin si foarte multe resposabilitati. Pietonii nu sunt educati, marea lor majoritate. Nu ar sta cateva secunde sa astepte sa se elibereze soseaua. In viteza, direct si cu telefonul la ureche. Ce te faci daca si prostul de sofer are mainile ocupate cu sms-uri? Tu crapi sau mai rau ramai cu sechele si el face doi ani cu suspendare. Si atentie, noaptea nu-i ca ziua!! Daca si ploua, te vede pulea spataru..
18
3
Si eu am patit noaptea, in bezna, cineva a incercat sa sara acei parapeti despartitori de pe mijlocul drumului si am evitat in ultima clipa. Nu exista pasarele acolo, nici la Cretoiu, icar etc. Vezi tone de cruciulite pe marginea drumului. 2018, suntem idioti.
10
0
Sigur era din Tulcea. BMW cu nr de Bulgaria. Bag pula in ei de makidoni.
13
6
animale...cum sa pleci dupa ce dai peste ala cu masina?ce simt civic sa ii ceri astuia?
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218