REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ACCIDENT MORTAL! Pieton SPULBERAT de 3 maşini, pe A4!

ACCIDENT MORTAL! Pieton SPULBERAT de 3 maşini, pe A4!

Replica API 10 iulie 2019 | 09:29 413

Un accident rutier grav a avut loc marţi noaptea, pe A4, direcţia Constanţa - Ovidiu! Un pieton a fost spulberat pe autostradă.

Impactul a fost mortal pentru pietonul care mergea pe A4! Bărbatul a fost lovit de 3 maşini succesiv. Pentru o perioadă de timp, traficul a fost blocat în zonă.

Din primele informații, bărbatul avea în jur de 55 de ani, iar polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "Sss": Cand folosesti vocativul, mai pune si cate o virgula, mare destept autoproclamat. Nu te mai uita la paiul din ochii altora, cand tu ai ditamai parul in ochi! Ai inteles? Altfel, daca dai lectii, dar tu insuti faci gafe gramaticale, cazi in penibil!
2
0
De unde a aparut, a aparut. Dar daca iti spun ca se merge pe ea din 2012-2013 ? De 6 ani, inca n-a ajuns informatia la tine ?
2
0
sunte ti praf si ...pulbere , pacat mare pacat ca va ti nascut!
0
1
Da' nu mai bine ne belesti tu poola?
0
1
Xeres ai invins limba romana, exprimare de idiot...
6
1
Ce sarman esti ma Xerses. Mai iesi si tu din casa
12
1
Eu nu cunosc decat ca exista A 1 si A 2. De unde a aparut A 4 directia Constanta - Ovidiu ?
0
17
Amice, e vorba de institutiile de stat, ce se intimpla la privat e treaba lor.
2
3
PIETON, pietoni, s. m. Persoana care umbla pe jos pe o artera cu trotuare strabatuta de vehicule. Cum autostrada nu are trotuare iar accesul perpedes este interzis, respectiva persoana era pedestra nu pieton
11
1
PIETONUL A RAMAS CU MASINA IN PANA SI NU AVEA NICI BATERIE LA TELEFON ? PAM-PAM ... VOI ATI VAZUT PE TRONSONUL ASTA POLITIA AUTOSTRAZII ?
4
3
lasa ca va pun restrictie de 30 kmh acolo ca sa va ard apoi cu radarul.
4
5
Marcati treceri de pietoni pe autostrada ,astfel vitele se vor arunca in fata masinilor ...regulamentar !
12
4
Dreptul la munca este garantat de Constitutie , amice ! Si asa este lipsa de forta de munca calificata , 80 la suta din tineri pleaca la salarii mari in strainatate ! Si oricum ce vine din urma ... este de slaba calitate , exemplul cel mai elocvent sunt rezultatele de la Bac-ul din aceasta vara ! Dar tu esti un mic invidios care gandeste cu doi neuroni pe care-i ai in dotare ! Majoritatea celor care lucreaza la STAT si au si pensie au dat concurs pt acel jobb ! Mai sunt si exceptii ca peste tot !
16
8
Urgent:lege sa nu mai acumuleze pensie cu salariu de la stat!!!
10
14
la noi in romania nu exista reguli.suntem o tara neguvernata,needucata,cu multi tarani si prosti.Intrebare..voicredeti ca a murit un om care avea scoala si stia ca nu are ce cauta ca acolo..sau un ghiolban care nu tine cont de reguli?prietene esti prost ...de duci din pacate.Un om educat nu are ce cauta acolo..doar vaci si mistreti mai vedeam ..si oi! trageti voiconcluzia.Nu ti cont de reguli si esti tantalau..oare ce patesti?
17
0
NU se circula pe NICIO AUTOSTRADA DIN LUME altfel decat cu autovehicule sau motociclete - NU BICICLETE, CARUTE, SCUTERE SAU PIETONI. Deci, GRESEALA ESTE A PIETONULUI.
30
4
Voi sunteti nebuni! Cum sa exite "pieton" pe autostrada?! Este de noaptea mintii . . .jurnalistice!
30
1
Nu are ce cauta pieton pe autostrada.
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212