REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident pe A2, urmat de un incendiu. Un şofer beat a intrat cu maşina în utilajul DRDP. VIDEO

Accident pe A2, urmat de un incendiu. Un şofer beat a intrat cu maşina în utilajul DRDP. VIDEO

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:05 639

Duminică, 7 aprilie 2019, în jurul orei 4:00, s-a produs un eveniment rutier pe Autostrada A2, km 79, calea 1, Bucureşti-Constanța, în zonasatului Dâlga, comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă ( în această perioadă au demarat lucrări de reparații ale sistemului rutier), un şofer care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice nu a respectat semnificația semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză și un compactor.

Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază și a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor. Cercetările poliției sunt în curs de desfășurare. Ulterior, şoferul s-a prezentat la poliţie.

Traficul rutier nu este afectat în zonă.

Video:

Sursa foto/video: DRDP Constanţa

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tu nu stii ce zici.Pentru ce a facut asta plateste reparatia utilajului mai plateste stationarea le multumeste alora ca i-au luat masina altfel plateste o taxa pe zi fiindca masina incurca circulatia plateste amenda.Dupa 3 luni daca mai vrea permis sa aiba analizele medicale mai ales la neurologie semnate la zi pentru ca un sofer normal la cap nu face asa ceva.
0
0
unde e masina? eu nu vad nimic
0
1
aceste utilaje pe soselele de cacat al javrei nomber one klaus muistul sef al coloniei roumania?.
2
4
tac-tu ala care a postat sub pseudonimul@ Utilaje semnalizate, de asta esti asa sigura ca este pesedist !
2
2
Ai dreptate. Masina nu are nici o vina. Cu toate acestea cred ca e mai bine sa se confiste masina. Acesta se va simti mult mai bine daca nu va mai fi condusa de un betivan.
3
4
... masina cu betivul de la volan ??? Ce cretinatate mai este si aats??? sa confisti si masina?!? si ce daca se face in alte tari? este un abuz grosolan !!!!!!!!!!!!!!!!! MASINA NU ARE NICI O VINA!!! cate vreme i-ai luat betivului pemisul de conducere si l-a incarcerat???
8
5
Si auzi pe cate unii plangandu se ca nu au autostrazi invatati urangutanilor sa nu urcati beti la volan invatati sa sa schimbati benzile ca majoritatea dintre voi fara sa beti sunteti mai praf ca betivii si abia dupa aia cereti autostrazi.
12
1
cred ca peste o anumita limita de imbibatie alcoolica, ar trebui anulat permisul, amenda babana si confiscata masina, indiferent daca-i a lui, sau i-a dat-o cineva sa se foloseasca de ea.
11
1
Belea cu accidentele astea, frateeeee sa le confiste masinile pe loc, altfel nu se vor potoli. Toti cu toate gioarsele produc adevarate drame, zau asa, nu sunt misogin, n-am masina pricopsita, dar daca te uiti statistic la accidente - masina si varsta soferului - concluziile sunt grave si clare.
7
1
babaiatuleee!
3
1
ba asta de mai jos ,era titamai magaoaia cum dracu sa nu o vezi ? individul era manga si tu ii tii apararea? poate erai tu in loc de utilaj cu familia in masina si intra cretinul ala peste tine pesedistule .
11
2
Se poate ca ala era beat dar cum erau semnalizate utilajele ? Probabil aveau semnele la un metru de ele. Romaneste !
2
17
Bun permis 5 ani suspendat, amenda mare si puscarie 6 luni .Doar asa se educa romanu sa se invete minte. Dupa fapte!
16
2
Drogat multi umbla drogati in ultimi 2 ani se drogheaza
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212