REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Accident rutier grav, cu 8 victime, printre care 2 copii, în zona localității Cataloi

Accident rutier grav, cu 8 victime, printre care 2 copii, în zona localității Cataloi

A.F. 17 mai 2024 | 19:10 1911

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 22 Tulcea – Babadag, în zona localității Cataloi, județul Tulcea, după ce două autoturisme în care se aflau opt persoane au fost implicate într-un accident.

Accident rutier grav, cu 8 victime, printre care 2 copii, in zona localitatii Cataloi

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au fost alocate trei echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, iar din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

Ajunși la locul evenimentului, forțele de intervenție au identificat patru victime, toate ocupante aceluiași autoturism, care au fost preluate de echipajele medicale și transportate la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale și tratament de specialitate. 

Nici o persoană nu a fost încarcerată, victimele fiind găsite în afara autoturismului răsturnat. 

Se estimează reluarea circulației după ora 19.30.

Accident rutier grav, cu 8 victime, printre care 2 copii, in zona localitatii Cataloi

Update:

Victimele care au fost transportate la spital sunt 2 minori de 4 și 2 ani şi 2 adulți de 38 şi 34 de ani.

În al doilea autoturism se aflau doi adulți și doi minori de 15 ani.

Ce spun polițiștii

„Din primele verificări coliziunea între cele 2 autoturisme s-a produs în timp ce mașina din spate efectua manevra de depășire, o femeie fiind rănită grav“, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

„La data de 17.05.2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 E87 a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii tulceni, s-a constatat faptul că, un bărbat de 39 de ani ar fi condus un autoturism pe direcția de mers Tulcea către localitatea Mihail Kogălniceanu, iar datorită nerespectării regulilor privind depășirea a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce avea aceeași direcție de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto cat si a 3 persoane, pasageri ai primului autoturism, acestea fiind ulterior  transportate la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au adăugat reprezentanții IPJ Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tulcenii, cei mai p****i soferi din Europa.
10
0
Haole..s-a făcut praf bolidul de lux beneveu luat de la groapa de gunoi din Germania
7
0
Periculoso SPORGERSI...mortăciuni frecvente
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436