REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ACCIDENT rutier GRAV din pricina unui tânăr şofer din Mangalia!

ACCIDENT rutier GRAV din pricina unui tânăr şofer din Mangalia!

Replica API 29 octombrie 2018 | 00:14 440

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Mangalia, la data de 27 octombrie a.c., a condus un autoturism Volkswagen dinspre localitatea Dulcești spre DN 39, iar la intersecția cu drumul naţional nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Duster, condus de o femeie, în vârstă de 64 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr, in vârstă de 19 ani, pasager în primul autoturism și vătămarea corporală gravă a unei femei, în vârstă de 74 de ani, pasageră în al doilea autoturism.

Oamenii legii au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce ca esti un analfabet notoriu mai esti si prost de bubui!!!
2
0
Inainte de a judeca dupa varsta soferitei, ganditi-va ca era pe drum cu prioritate, iar acel pustiulica nu a oprit conform semnului de Stop. Daca acum cand abia a luat permisul, habar nu are de regulile de circulatie, nu vreau sa ma gandesc peste cativa ani. Doamne ajuta sa fie bine doamna ranita!
9
0
In tara asta orice microcefal crede ca are dreptul constitutional de a conduce automobila. Mai faceti un canal ceva si puneti-i sa sape acolo in loc sa se agate de volan.
8
0
multe accidente an acel loc ,trebuie rezolvat cu un sengilatoriu .s-au amultit accidentele ,ce se asteapta sa mora oameni pentru a face un sens.
5
8
Baba nu a condus preventiv. Pe acolo vin taranii de la Pecineaga si Dulcesti si tiganii din Mangalia si .. pulifricii care nu au valoare sa isi ia o gagica din oras si merg la taranci.
8
5
Eu antotdeauna am spus ca batrani peste 60 de ani sa nu mai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fie lasati doar tineri pentru ca tineri sant viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 27 de ani
2
22
Pt jiji si vasile stiti vorba aia cu vulpea si strugurii ?Sau voi cantati in corul bisericii ? Zice bine gogu
2
14
Jiji ce treaba are teoria cu practica? Daca omul este retardat face ce poate! La traseu este model dupa care face ce face popa nu ce zice popa ! sa fii atent la coeficient !!!
12
2
In mangalia se conduce groaznic! De cand a inceput sa se dea examenul de permis in oras in loc sa se dea in ct toti cretinoizii au carnet. Daca te apuci sa traversezi mangalia e imposibil sa nu iti taie unul calea, sa parcheze unul aiurea si sa blocheze drumul doar din cauza ca nu stie sa faca parcare laterala si multe altele
14
0
Spaga la permis la doctori spaga la traseu
12
1
Pe instructori ii intereseaza banul. In momentul in care un elev intai da testul teoretic apoi este scos la oras, mai discutam. Dar sa fie pe bune...
15
1
Cum sa iesi ca berbecul fara sa te asiguri si mai ai si indicator.Cum a luat asta permisul? E vreo beizadea?
23
1
Numele lui e Pulifrici, spaima soselelor
17
1
Pana nu intelegem ca: stop ,inseamna oprire ..nu vom evolua ca si soferi! Instructorii trebuie sa se faca intelesi! Viata are prioritate! Doamne apara copiii nostri!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272