REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accident rutier GRAV, după EXPLOZIA unei anvelope: un BMW s-a făcut PRAF, mai multe persoane rănite

Accident rutier GRAV, după EXPLOZIA unei anvelope: un BMW s-a făcut PRAF, mai multe persoane rănite

Replica API 31 mai 2018 | 16:53 579

Tragedie la Constanța! O femeie se zbate între viață și moarte, fiind resuscitată la fața locului și apoi preluată de o ambulanță, pe când alte trei persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un teribil accident rutier, după ce a pătruns pe contrasens. Motivul: explozia unei anvelope!

Potrivit oamenilor legii, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 11:30, o femeie, de 35 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Constanța către Negru Vodă și, ajungând la ieșirea din localitatea Topraisar, din cauza unei explozii a anvelopei dreapta spate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a unei pasagere, de 31 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor două pasagere, în vârstă de 31, respectiv 72 de ani, din primul auto. Potrivit cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, femeia în vârstă de 31 de ani, care se află în stare gravă a fost găsită în stop cardiorespirator, fiindu-i aplicate manevrele de resuscitare, la fața locului. Inima a început să-i bată, victima fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. O altă persoană a fost găsită cu fractură de membru inferior, conștientă, pe când alte două s-au ales cu contuzii. Toate au fost transportate la unitatea spitalicească.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

UPDATE

Pasagera de 31 de ani, care era rănită grav, a decedat la spital.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
2
0
Dxa e sef...o are pe prEtena lui Bianca barbu care i faci bani frumosi in Anglia...la 200 de lire pe ora ...cat face iubi isi ia cate o masina in fiecare luna...traiasca baietii descurcareti...pe crapatura femeii fara creier......
2
1
Saracia dracu ce esti..te.ai facut de ras
2
0
Daca circula cu viteza legala sigur nu-i explodau rotile. Dar cand depasesti limita prevazuta de fabricant ai sanse sa-ti explodeze toate. Dumnezeu sa o ierte pe pasagera ca s-a urcat in masina cu o inconstienta ce a condus un BMW.
1
3
si cum le schimbi bai , foamea'n-gat , ?...le schimbi intre ele ??la cele 4 roti ?
3
0
Dxa...nu mai fuma legale plz.
4
0
dar ce cauciucuri cumperi tu de trebuie schimbate in fiecare an ? cumva sh sau resapate ? de-alea banuiesc ca aveau si cei cu X5-ul din articol.
10
0
Cornele tu nu te poti caca de foame si te lauzi oe aici ca ai A6. Taci dracu de fomist ca doar pe net sunteti avuti da aveti mamaliga in chilotii
11
0
Ala cu A6 de-i iei cauciucuri anual.. cumpara-i unele bune din prima si nu mai trebuie sa le schimbi anual. Michelin Primacy spre exemplu iti ofera 5 ani de garantie. Intr-un an abia le faci "rodajul". Pe subiect acum, ar trebui inchise toate centrele astea care vand resapate si sh. Daca dobitocii nu se gandesc la siguranta lor, sa ii obligam.
10
0
Si fudulia ......egal jmecheria cu j de la jeg ca sunt destepti ca daca ii faci prosti se supara
6
3
Atunci cand cu banii de pe capsuni iti cumperi masina dar n-ai bani s-o intretii... eu la A6-le meu ii cumpar anvelope anual!
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108