REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT RUTIER GRAV în județul Constanța: mașină SPULBERATĂ de TIR! VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV în județul Constanța: mașină SPULBERATĂ de TIR! VIDEO

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:01 1219

Un accident rutier a avut loc, marți, 22 octombrie, în județul Constanța, pe DN2A, în zona localității Nicolae Bălcescu.

Potrivit primelor informații, un TIR și un autoturism au intrat în coliziune, o persoană rămânând încarcerată. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

”Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență apărute în urmă unui accident rutier. Intervin 5 salvatori de la Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma coliziunii a rezultat o victima încarcerată. Aceasta a fost extrasă cu mijloacele specifice și predată elicopterului SMURD. Persoană este conștientă”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

Update: Din primele informatii, autoturismul care a intrat în coliziune cu autotrenul era tractat cu o șufă, care s-a rupt.

Update 2: Cadrele medicale au precizat că victima este un bărbat, șoferul din autoturism, care a suferit traumatisme, precum cranio-cerebral, dar și toracic. Acesta este conștient. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Update 3: Cum s-a petrecut accientul rutier

Un bărbat de 60 de ani, marți, în jurul orei 10.25, a condus un autoturism pe DN2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani. Ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecțiuni tehnice, șufa de tractare s-a rupt, iar conducătorul auto de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcției, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe același sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 74 de ani.

Polițiștii au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Update 4: Șoferul transportat la spital a intrat în stop pe camera de resuscitare, fiind supus protocolului de resuscitare.

Update 5: Din păcate, bărbatul a murit.

Vom reveni

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Permisele trebuiesc predate la persoanele peste 60-65 sau 70 de ani! Nu mai au ce cauta pe sosele!
0
0
Trec pod de la butelii zilnic zeci de tiruri
3
0
Oricum, tractarea cu sufa este ilegala. SI, vorba lu colegu, cand te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga, mai si crapi de pomana..
7
0
acum poate sa remorcheze , in continuare masina, dar nu sa o duca la un service , ci la fier vechi.
4
0
Ar fi putut sa cheme o platforma pentru a fi transportata masina defecta... Dar , cand te scarpini in cur pentru niste bani ca si cum ai avea hemoroizi , te umpli de rahat...
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102