REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tulcea: o femeie şi un copil AU MURIT! Şoferul vinovat a fugit; în maşină se aflau interlopi din Măcin

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tulcea: o femeie şi un copil AU MURIT! Şoferul vinovat a fugit; în maşină se aflau interlopi din Măcin

Replica API 12 august 2019 | 00:04 2353

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină duminică, 11 august, în localitatea Văcăreni (judeţul Tulcea), în urma producerii unui accident rutier. Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier grav.

"În urma accidentului au rezultat 6 victime, din care două prezintă semne incompatibile cu viața (o femeie și un copil). Se intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 4 ambulanțe SAJ", au precizat pompierii, imediat după producerea accidentului.

Ulterior, poliţiştii tulceni au declarat că maşina a pătruns în curtea unei case, pe fondul vitezei excesive. A izbit în plin o femeie în vârstă de 79 de ani şi un copil în vârstă de 3 ani. Ambii au decedat. Din maşină au fost rănite două persoane, în timp ce şoferul a fugit de la faţa locului! A fost depistat pe raza localităţii Luncaviţa şi a fost reţinut. La etilotest rezultatul a fost: 0,14 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

De precizat că, înainte de producerea nenorocirii, unul dintre pasageri a filmat, în direct. Imaginile au apărut pe contul unui interlop din Măcin, Sandu Caraman.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/unul-dintre-pasagerii-soferului-care-a-ucis-o-batrana-si-un-copil-a-filmat-totul-inainte-de-nenorocire-video-399628/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel din dreapta e lake
0
0
Eu sunt curios cum a pus mana taranusul pe M6. Cred ca la furat de undeva. Asta este o gramada de bani si in mana unor cocalari devine o arma mortala. Cred ca 25 de ani de puscarie ar fi suficienti pentru criminal. Sau nu.
1
1
lefterica sa sugi mielu
0
1
si cum arata interlopii?
0
1
Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru omor.
12
1
De aproape 30 de ani fiecare face ce vrea in tara asta. Indolenta si incompetanta politiei si a procuraturii omoara oameni nevinovati.
10
0
cacati astia sunt interlopi cu bmw din 2005 cu volan pe dreapta de 3000 euro? montana vezi ca trebuie sa faci plata la baieti in germania ca data viitoare nu te mai bagw in spital te baga la morgw
2
0
NU SE MAI POATE ASA !! INTERLOPII BORATI TE OMOARA IN CASA PE STRADA IN CURTE, POLITIA SE FACE CA NU STIE !!! DACA NU PUNETI MANA PE ARME SI SA TABARATI TOTI PE EI O SA VA OMOARE DUPA BUNUL PLAC CA ASTIA SUNT DRACI NU OAMENI !!! ASTIA 4 TREBUIAU SA SARA TOTI SATENII PE EI SI SA FIE TAIATI IN BUCATI !!! ASA TREBUIE DE ACUMA IN COLO !!! CA NU SE MAI POATE !!!!!!!
20
0
astia interlopi, niste pirtari. asociatii lui Claudiu Montana zis puscarie, care isi produce nevasta in Germania, un poponar
7
0
Politia si DIICOTul e cu noi
6
0
Sunt interlopul nomber one din Cernavoda si sunt mai tare decat clanurile Piron,Gazanu,Ruginitii,Giga, Iarnutac,Encica,Rusu,Raj, Viorel peste,Rusu,s.a.m.d.Politia si ddiicotul este cu noi.
13
0
Pffff , interlopi ? Poate niste amarati de tzaranoi cu nevestele la produs afara! Ca si in Cta , se kk pe ei cu beshini de 2 lei. Acum, nevestele lor trebuie sa-si mai rupa curul inca 10 ani, sa plateasca pagubele.
16
0
Interlopi din Macin. Daca si boratii aia or fi interlopi plm...
18
0
Tigani borati, meritati sa fiti calcati pe cap...
31
1
Omul prost, fara educatie si frica de Dzeu si cu ceva bani...cea mai proasta combinatie! Si sunt atat de multi! Mai pe vremuri nici carute nu aveau si acum...Si noi vorbim de integrare europeana, toleranta si altele. Bestii ordinare cu cefe groase, ochi inexpresivi si tatuaje stupide! "Bravo" justitiei romane! Mai sapam un canal cu fiarele astea!
32
0
a luat 2 vieti...si el face puscarie ?
19
1
pacat ca nu a murit cretinul de la volan
36
0
din macin....hahahahahahaahahah
21
1
E chef de chef in bemveu meu, fac ce vreau cu el, va belesc mereu.
10
5
pune si live u ca s-au filmat
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614