REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tomis III: un bărbat a decedat! VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV în Tomis III: un bărbat a decedat! VIDEO

Replica API 19 iunie 2020 | 19:30 11644

„Vineri, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.”

”La accident, o victimă, bărbat, traumatism cranian grav, inconștient, spital. La camera de resuscitare a intrat în stop, a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale”, au spus cadrele medicale.

Update 19.30: Tânărul transportat la spital a decedat.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul avea centura pusa. Nu a putut face nimic pentru a evita acest accident.
0
0
Asa cum a scris si "offf", de ce nu apare in nici o imagine si in nici o filmare, masina doamnei de 70 de ani??? Ce se ascunde?
7
0
Nu exista sofer in Romania care sa nu incalce regulile de circulatie, mai o intoarcere mai o depasire 50 la ora sanchi, nimeni nu recunoaste pana nu o pateste. Dumnezeu sa-l ierte !
4
0
CURIERII CUM ZICI TU JEGURI.....SUNT CARE POARTA DOAR CA SUNT OAMENII IDIOTI CARE NU VAD SEMNELE SEMAFOARELE...EU AM PATIT DE DOUA ORI ....PTR CA DOUA IDIOATE DE SOFERITE ...NU AU FAZUT CULOARA ROSIE A SEMAFORULUI AU INTRAT IN MINE!!! CA SA NU PATESTI NIMIC TREBUIE SA FII ILEGAL....DOAR ASA POATE.....NU PATESTI NIMIC
0
1
De fapt nu, nu am gresit...m-am gandit mai bine si cred c-am scris corect acolo...ca e viata mea mai importanta, viata altora mai importanta....
0
1
Intr-adevar, m-ai prins! Iti multumesc frumos pentru corectie. Am gresit!
1
2
de ce nu apare masina la babaciune in nici o poza sau video ?
7
1
"Viata mea si a altora este mai importanta" ...sunt mai importante, cam asa se spune...
4
2
Curierii sau distribuitorii nu poarta centura. Pur si simplu ca sunt tampiti. E o rusine, se face de cacat daca poarta centura. Mars la cacat
7
9
Un alt curier a murit pt ca era prea smecher sa poarte centura..Purtati centura si lasati telefonul ca nu se stie cine va aduce ultima livrare....
6
11
Este sens unic spre Soveja...
8
1
Pe Zmeurei eu stiu ca e sens unic catre Tulcei ce cauta asta catre Soveja
1
8
Da, dar de data aceasta, nu-i de vina cel cu opel. Te face sa te gandesti frate cum tu poti sa-ti vezi linistit de drum si sa intre de nebuna o baba in intersectie ca soseaua-i a ei si sa te omoare in plm! Nu ca doresc moartea cuiva, dar...in toata situatia asta, a murit persoana gresita. 70 de ani ??? Eu la varsta aia voi lasa mandria si imi voi agata cheile in cui, indiferent cata experienta acumulata as crede ca am. Viata mea si a altora este mai importanta!
17
0
Iar opel????
9
12
MORTII MATII DE IDIOT CA BABA AIA DE 70 DE ANI NU A ACORDAT PRIORITATE SI UITE ASA DACA VREI SA STII BAIATUL ALA A MURIT....FUTUTI MORTII MATII DE JIGODIE ANIMALA CE ESTI!!!!
26
3
Au iesit prostani de la glovo osa inceapa si uger sa vezi atunci accidente pe strazi in ct
1
43
n-ai ce sa faci. e opel.
1
20
ati vazut ca aia care priveau de pe margine, aveau toti masca si erau la un metru distanta unul de altul
9
8
Dumnezeu sa-L odihneasca in pace !Terminati cu comm
21
2
Esti handicapat murphy? Nu e sens la tigani acolo? Cate plm de sensuri vreti retardatilor? Vai de pl voastra
13
2
Urgent sens giratoriu in aceasta intersectie, oricum si cu sens giratoriu baba de 70 de ani va da prioritate de dreapta, dar e altceva decat nimic.
4
12
John, ce faci ma?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218