REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

ACCIDENT RUTIER GRAV între Agigea şi Techirghiol! O persoană A MURIT - VIDEO!

ACCIDENT RUTIER GRAV între Agigea şi Techirghiol! O persoană A MURIT - VIDEO!

Replica API 27 iulie 2019 | 11:40 1278

Un accident rutier grav a avut loc vineri seara, 26 iulie a.c., pe DN 38, între Agigea și Techirghiol. Au fost implicate două autoturisme și au rezultat trei victime. Una dintre victime (din Techirghiol) a fost găsită la faţa locului în stare gravă, fiind resuscitată la fața locului, iar celelalte două victime au fost accidentate ușor. Din nefericire, persoana pentru care a fost efectuat protocolul de resuscitare a decedat.

La accidentul rutier au fost alocate următoarele forţe din cadrul ISU Dobrogea: o autospecială de descarcerare, echipajul medical SMURD C, echipajul medical SMURD B şi autospeciala de stingere de la punctul temporar de stingere Techirghiol.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Din primele cercetări la faţa locului, cauza probabilă a accidentului petrecut în jurul orei 23.20 ar fi nerespectarea semnificaţiei indicatorului rutier Oprire de pe strada Ecaterina Teodoroiu, amplasat la intersecţia cu DN 38.

Ce spun oamenii legii

În data de 26 iulie a.c., ora 23.20, o femeie, de 46 ani, a condus un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu în afara localitatii Techirghiol şi ajungand la intersecţie cu DN 38, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, pe DN 38, dinspre Agigea către Topraisar.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei auto şi vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, de 21 de ani, din primul autoturism.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-ai gandit ca poate tanti asta a facut stanga, pe sensul de mers spre Topraisar, in fata astuia care mergea corect ? Da, daca facea dreapta, accidentul nu s-ar fi intamplat. Dar daca a facut stanga ?
2
1
Daca ea iesea de pe Ecaterina Teodoroiu si ala veneam dinspre Agigea nu trebuia sa fie nici o coliziune, fiecare are banda lui de mers, e clar ca Ala o fi fost beat la ora aia, avea si viteza si a intrat de banda opusa. Dar, in fine, Hai sa dam vina pe mort.
5
8
Da-l draq' de Stop , sunt o Doamna si am prioritate vesnica ! Fenomenul a scapat de sub control , doamnele si pitipoancele conduc prin oras sub orice critica ,haotic , mai nou au inceput sa fie si obraznice....atunci cand le atragi atentia.
15
3
ACOLO ESTE MONTATA DITAMAI INDICATORUL STOP REFLECTORIZANT ! LA CE SE GANDEA NEBUNA AIA DE NU L-A VAZUT ???
10
4
Vinde jantele?
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468