REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier GRAV la ieșire din Constanța spre Valu. Cum s-a petrecut - VIDEO

Accident rutier GRAV la ieșire din Constanța spre Valu. Cum s-a petrecut - VIDEO

Replica API 16 octombrie 2017 | 00:05 692

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, la ieșirea din municipiul Constanța spre Valu lui Traian. În accident au fost implicate un Opel Corsa, cu numere de Constanța, și un Mercedes Vito, cu numere de Galați. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, șoferul Opel Corsa nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în trafic și a lovit în spate Mercedesul. În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost grav avariate, iar pentru scoaterea victimelor din mașini a fost solicitată și intervenția echipajului de la Descarcerare. În urma coliziunii au fost rănite două persoane, ambele din Opel Corsa. Șoferul a suferit traumatisme la nivelul toracelui și un traumatism cranio-cerebral, iar pasagera din dreapta, politraumatisme, la nivelul abdomenului și a coloanei vertebrale. Ambii răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

În prezent, oamenii legii au deschis un dosar penal și desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e nici un live. E filmat dupa accident.
0
0
In dreptul accidentului era o panarama care imediat dupa impact a disparut si ciorile alea doua cu vito de galati au franat brusc la aia si opelul nu a mai reusit sa franeze la timp si a intrat in ei
10
1
Nu e zi in Constanta in care sa nu fie un accident produs de prostani cu opel
8
2
NU SE POATE. ..NU SE POATE. ..IAR PROSTAN CU OPEL FACE ACCIDENT???
9
3
Asa asa tarati-va daca se poate dar ramaneti la fel de prosti!
1
7
Iar cretinii care gresesc intrarea pe autostrada si pe urma opresc sa intoarca. Idiotul cu Mercedes Vito in mod sigur era oprit pe banda intai si astepta sa intoarca pentru ca ratase intrarea pe autostrada. Militienii rutieri ar trebui sa stea acolo, nu in boscheti.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108