REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Accident rutier GRAV la ieșire din Kogălniceanu: mai MULTE VICTIME; mașini PRAF

Accident rutier GRAV la ieșire din Kogălniceanu: mai MULTE VICTIME; mașini PRAF

Replica API 3 mai 2019 | 00:25 969

Un accident rutier a avut loc vineri, 3 mai, pe DN2A, la ieșire din Mihail Kogălniceanu spre Constanța.

Este vorba despre un șofer care a pătruns cu autovehiculul pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două. Potrivit primelor informații, se pare că 5 persoane au fost rănite ușor!

Update:

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, pe a doua bandă, dinspre orașul Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la km 190 ar fi oprit cu intenția de a efectua un viraj la stânga către aleea de acces a unei societăți comerciale, peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit de un autoturism marca Mercedes, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, vehiculul marca Mercedes fiind proiectat către dreapta, în unul marca Honda, care circula pe prima bandă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șase persoane.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atata imbecilitate si prostie nu exista in lumea asta ca uni ,,soferi,, din dobrogea noastra,nu respecta nici o lege ,bai e nu inteleg cand e un dobitoc din asta de ce nu i suspenda dreptul pe viata de a conduce asa mai scapam de ei altfel o sa se intample in fiecare zi numai tragedii din care o patesc si oameni nevinovati. POLITIA CE pazeste ,nu exista preventie nimic controale sa patruleze pe marile bulevarde ???
2
0
cum sa cada mercedesul nevinovat, ala unde se uita.....conduita preventiva daca unul este prost, trebuia sa se adapteze...permise pe spaga, atat puteti
2
2
Se pare ca boul cu Zafira a vrut sa faca stanga peste linia continua fiind singurul lovit in spate. Si se mai pare ca cel care a lovit din spate este Dusterul, iar cel cu Mercedesul a luat-o in bot nevinovat fiind! Asta doar asa uitandu-ma la poze.
2
1
de cand dusterul a ajuns mercedes? si parca mai e si un opel zafira in poza, voi ati pus articolul de la alt eveniment? iar comentatorii de mai jos se vede ca ni nu au citit. Mai bine la dati poze, cu rares bogdan, cu iohanis cu dragnea !!!
1
7
ii cadea coaiele daca mergea sa faca sensu la aeroport inca un kilometru
12
1
Toti cocalarii din I.A.S sunt acolo gura casca MUIEEEEE la toti cu cacat
4
2
asta e romania cu r mic
8
1
circula ca nebunii pe zona asta
4
1
A continuat petrecea de 1 Mai si uite unde s-a ajuns !
6
1
Doarce am fost si eu mia stricat toate planurile.Romanii conduc ca tampitii
7
1
!!!!!!!!!!!!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272