REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Accident rutier grav, la ieşire din Medgidia! Un bărbat A MURIT! VIDEO

Accident rutier grav, la ieşire din Medgidia! Un bărbat A MURIT! VIDEO

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:02 1285

Un accident rutier grav a avut loc, duminică seara, 22 septembrie, la ieşire din Medgidia spre Valea Dacilor, un bărbat fiind găsit decedat!

Conform primelor informaţii de la faţa locului, accidentul s-a produs pe DJ 381, între localitatea Valea Dacilor spre Medgidia. Un Mercedes s-a răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau 3 ocupanți, bărbați: unul de de 37 ani, care a decedat la fața locului, cel de-al doilea- de 30 de ani, în stare gravă, și un minor, de 16 ani, conștient, rănit ușor.

Din câte se pare, cei trei erau rude, numele a doi dintre ei fiind Ismail, respectiv Memet.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va vedeti deloc de rasa voastra spurcata si de doi lei , ce conteaza ca erau turci tigani sau alte natii sa va iau in pula nevestele si mamele celor care au comentat aiurea pisatilor , a murit un om fiti macar cu bun simti ce sa intamplat cum sa intamplat chestia e ca si el avea o familie si el avea o viata pe care acum nu o are , Sa va iau in pula rasa de romani cu limbile in cur ce sunteti , mai uitativa si la voi un pic in ce hal sunteti sau macar sunteti oameni !? Pisatilor . Su prosti care comenateaza ca tarani se duc la cumparaturi !? Da ei ce au aa bai rasistilor revenitiva
2
0
De aici se vede lipsa de respect fata de familia acelui om decedat! Si calitatea omenesca a unur oameni inapoiati ramasi cu mentalitatea comunismului!
2
0
Toate comentariile sunt senile si fara nici o legatura cu accidentul. Cei implicati in accident sunt turci si nu veneau de la Vivo sau City . multi vb ca sa aratati cat de inteligenti sunteti si de fapt aratati realitatea pura. Bravo voua
1
1
Sunt turci sau romi??
2
1
MOARTE TIGANILOR !!!
6
1
Veneau de la Vivo sau de la City. Doar ce au mancat un McD sau KFC. Taranusii sunt motorizati acum. Inainte asteptau la metropolitane. Acum au masini non euro cu ITP-ul facut la zi pe spaga. Nu mai vrea nicio taranca sa munceasca in comuna. Toate vor la shopping la mall.
8
3
Tigan borat mort.
4
1
la cat mai multi tiganoi jegosi
6
1
mizerabilii, au ramas doar niste nesimtiti si taranoii, daca vrei sa intri sau sa iesi din parcare intra in tine si claxoneaza ca obositii, daca vrei sa traversezi pe jos acceleraza la maxim claxoneaza si iti fac semne obscene, nu respecta nici o regula de circulatie si trec direct prin locurile de parcare fara sa tina cont ca drumul de acces este delimitat si trebuie respectat chiar si cand nu sunt masini parcate,sensul de intrare nu e si sensul de iesire, locurile pentru handicap nu sunt ca sa mananci mici si sa asculti manele din cotet, soseaua nu e loc de parcare vit max e 10kmh nu 60,mmv
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389