REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident rutier GRAV, la ieșire din Topraisar, cu CINCI victime, una a MURIT!

Accident rutier GRAV, la ieșire din Topraisar, cu CINCI victime, una a MURIT!

Replica API 12 mai 2021 | 11:02 4448

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 12 mai, la ieșire din Topraisar spre localitatea Mereni.

Potrivit primelor informații, pe DJ391 a avut loc un accident rutier între două autovehicule. Din informațiile noastre ar fi vorba de cinci persoane ce au fost implicate în evenimentul rutier, dintre care una încarcerată și una căreia i-ar fi fost constatat decesul. Accidentul rutier s-a produs la ieșire din Topraisar, spre Mereni.

La locul accidentului au intervenit: un echipaj tip B2 EPA de la SMURD Tuzla, un echipaj tip B2 de la SAJ Negru Vodă, un echipaj tip B2 de la SAJ Eforie și un echipaj tip C2 de la SAJ Constanţa.

Update:

La locul accidentului au fost găsite cinci victime, dintre care una în stop cardiorespirator căreia i s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată și patru victime conștiente cu traumatisme toracice și la membre. Cele 4 victime au fost transportate la spital cu o ambulanță C2 din cadrul SAJ, două echipaje SAJ B2 și o ambulanță SMURD B.

De precizat este faptul că printre cele cinci victime nu s-au aflat și copii.

Date despre victime

La locul accidentului, au fost găsite 5 victime, toate de sex masculin, astfel: un bărbat de aproximativ 50 ani căruia i-a fost declarat decesul; un bărbat de 35 ani, conştient, ce prezenta un traumatism toracic minor; un bărbat de 24 ani, conştient ce prezenta un traumatism cranian și un traumatism de coloană lombară; un bărbat de 36 ani, conştient ce prezenta un traumatism toracic minor; un bărbat de 54 ani, conştient ce prezenta un traumatism toracic minor.

Toate cele petru victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.

Ce spune IPJ Constanța:

Conform oamenilor legii, astăzi, în jurul orei 07:40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 391, în afara localității Topraisar, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 53 de ani, iar cel de-al doilea de un bărbat, de 35 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul unui pasager, de 52 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto și a altor 2 pasageri.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mijloace de transport,,,fiecare meserias se cunoaste dupa scula,,,astia n-aveau cu ce,,,!
1
2
Dacia este o adevarata Conserva
7
5
Dl CARAIVAN, esti pe pozitie?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218