4.4° Constanța Lun., 5 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6203
4.4° Constanța Luni, 5 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6203

Accident rutier GRAV, la Mihai Viteazu: 3 morţi şi 5 răniţi! - VIDEO

Replica API 12 iunie 2016 1321

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate să intervină la ieşire din localitatea Mihai Viteazu, la un accident rutier. Din primele informaţii, se pare că 8 persoane sunt încarcerate. În coliziune au fost implicate două autoturisme, iar o a treia a fost avariată de bucăţile desprinse din primele maşini implicate.

Citește și: Andreea Diana, una dintre victimele decedate în accidentul de la Mihai Viteazu, ar fi trebuit să susțină bacalaureatul!

Update:

Conform datelor de la SAJ, în accident ar fi MURIT 3 persoane, iar 5 sunt rănite! Între cele 5 persoane rănite, una este încarcerată!

La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de pompieri, descarcerarea, maşini de pompieri, iar în sprijin a venit şi o maşină de descarcerare de la Tulcea.

Tânăra care a murit în accidentul de la Mihai Viteazu a absolvit clasa a XII-a cu premiul I

Update:

ISU Dobrogea a anunţat că a fost activat CODUL ROŞU de intervenţie. "A fost activat cod roşu de intervenţie", a confirmat, la rândul său, prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu. Acest lucru presupune că se mobilizează SMURD, Prefectura, spitalul de urgenţă, serviciul de ambulanţă, ISU.

Traficul este momentan blocat.

Update:

Şoferiţa dintr-un Chevrolet Kalos, în vârstă de 42 de ani, a decedat. La fel şi fiica sa şi tatăl femeii, pasageri în autoturism. Unica supravieţuitoare din Kalos - mama şoferiţei.

Şoferul din cealaltă maşină implicată, un BMW, se numeşte Emil Ovidiu Dănilă.

CITEȘTE ȘI: CARNAGIU la Mihai Viteazu: o şoferiţă, fiica şi tatăl ei AU MURIT, 5 persoane sunt rănite

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
362723143843
5/49
32410352725
joker
8194117188