REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Accident rutier GRAV pe DN 22, între un TIR și un autoturism. O femeie a MURIT. VIDEO

Accident rutier GRAV pe DN 22, între un TIR și un autoturism. O femeie a MURIT. VIDEO

Replica API 2 octombrie 2019 | 00:16 598

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 1 octombrie, pe DN 22, între Satu Nou și Mircea Vodă, în urma unui accident rutier produs între un TIR și un autoturism. Din primele date, se pare că o persoană este încarcerată, inconștientă.

La fața locului este elicopterul SMURD. Victima, o femeie, este în stare gravă, fiind resuscitată de medici.

Potrivit oamenilor legii, o femeie conducea un autoturism dinspre Medgidia către Cernavodă iar, la un moment dat, a efectuat manevra de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula din contrasens.

Video:

Video:

Femeia avea 42 de ani și era din Arad.

Ce spun polițiștii:

Astăzi, în jurul orei 13, o femeie de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 22C în afara localității Satu Nou, dinspre Medgidia către Cernavodă şi, ajungând la km 19, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autoturisme, moment în care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat, de 65 de ani, din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei auto.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clar ma-ta..cu cratima..e mare zdreanta daca a cacat un mitocan ca tine idiotule. Nu ai voie sa cataloghezi femeile ca fiind zdrente. Cert este ca s-a intamplat o nenorocire. Dumnezeu sa o odihneasca in liniste. Un eveniment nefericit care putea fi evitat daca soferul de tir ar fi redus viteza. E parerea mea. Nu vreau sa acuz soferul de tir. Politia sa isi faca treaba nu sa stea ascunsi prin parcari la butonat telefoane si la somnic. Si asa sunt putini politisti si infractori fara numar. CONDOLEANTE FAMILIEI.
3
0
Inseamna ca si mata este!
5
0
Toate femeile saunt zdrente!
4
6
Pe zi ce trece soferii si lumea in general sunt tot mai nebuni si mai batuti in cap!!!
12
1
volan,toate rapandulele obosite si chioare au permis de conduire le freaca talentu si a-ti vazut ce faceti pe sosele???.Cratita si polonicul este meseria voastra dar sa nu uit cariciul care va place la nebunie sunteti in stare sa il bagati cu doua maini pana in ficati.
12
4
Tirurile merg pe drumul vechi pentru ca descarca motorina,cereale,etc,la popas la Mihai si la vulcanizare langa Botosu,politia doarme!
11
1
si la Castelu. Toate tirurile ies de pe autostrada la Cernavoda si o iau pe drumul vechi ca sa evite politia respectiv sa consume mai putin carburant. Aici e si vina proiectantului idiot si a companiei de drumuri care au evitat sa faca viaducte si tuneluri si au transformat Cernavoda-Medgidia in autostrada montana. Nu o mai luati pe drumul vechi ca e plin de tiruri si de sateni beti sau fara carnet care-si fac de cap.
11
0
Pai cu tirul te pui cretina a mierlit-o putea sa omoare pe cineva nevinovat de pe contrasens
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272