REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ACCIDENT RUTIER GRAV PE ŞOSEAUA MANGALIEI! FAMILIE SPULBERATĂ DE O MAŞINĂ: UN COPIL A MURIT! VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV PE ŞOSEAUA MANGALIEI! FAMILIE SPULBERATĂ DE O MAŞINĂ: UN COPIL A MURIT! VIDEO

Replica API 21 februarie 2018 | 02:05 1002

Un accident rutier a avut loc în apropiere de podul de la Doraly, pe Şoseaua Mangaliei, cu sensul de mers spre Gara Constanţa. Trei pietoni, care se pare că traversau prin loc permis, au fost spulberaţi de un autoturism marca Volskwagen, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Buzău, posesor al permisului de conducere din iunie 2017.

Una dintre victime este un minor în vârstă de aproape 2 ani! Conform cadrelor medicale, este în stop cardio respirator. Celelalte două victime - un bărbat (tatăl copilului) şi o femeie (în vârstă de 40 de ani) au fost transportaţi la spital. Bărbatul este în stare critică!

La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi poliţiştii de la Rutieră. Şoferul a fost testat la faţa locului, stabilindu-se că nu este băut.

UPDATE:

Copilul a murit!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trecere sau nu si pietoni trebuie sa se asigure inainte sa sara ca niste caprioare in fata masinilor ... multi soferi au patit sa le sara pietoni care nu se vedeau in fata masinilor ....
0
2
Faruk din constanta sunt, un turc prost, am audi a7 platesc luna de luna la el , tot timpul pe unde ma duc parchez ca un cacat , si las pozitia aprinsa dc? pt ca sunt jmeker si vreau sa fiu recunoscut ori unde ma duc. Sunt un turc prost care stau in mamaia la miraj ..
1
1
Stau in zona si am fost la fata locului. Au fost luati de pe trecerea de pietoni.se vede si pe filmare care a aparut dupa niste camere de supraveghere. In dreptul schimbului valutar au fost aruncati iar bebelusul din cauza impactului a fost gasit pe bancheta din fata.a fost scos din masina si au incercat sa il resusciteze dar fara nici un rezultat.in masuratorile de la fata locului,nu au fost semnalate urme de franare a masinii..de la trecere pana in dreptul schimbului valutar sunt vreo 60 m.nici o urma..i-a luat din plin. Pacat pentru copilul ala care pur si simplu nu trebuia sa moara.
4
1
Multe accidente de la droguri in Mangalia si nu numai! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
6
0
Sa va dau la ciomollunga
1
2
Sa va dau la.boot ca stergeti.comm
2
2
Maxim 3 luni, dar cu suspendare ca nu e pericol public
4
2
Il paste puscaria cel putin 3 luni pe sofer
1
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
6
2
A aparut o filmare de la o camera de supravegere in care se vede clar ca erau pe trecere ! In plus i-a acrosat pe sensul opus , puteau fi vazuti din timp avand in vedere ca masinile erau oprite sa le acorde prioritate ! Nu mai comenta ca un idiot fara sa cunosti toate datele
12
0
Se pare ca POLITIA RUTIERA nu mai este ce a fost odata ! Se pare ca noua promotie de conducatori auto sunt slab pregatiti ! S-au inmultit betivanii si drogatii care conduc pe drumurile publice ! Pacat ca mor oameni nevinovati ! Dumnezeu sa-l odihneasca pe prunc !
6
2
sunteti toti niste idioti. nu erau petrecere..trecera este mai sus....ei erau in dreptul schimbului valutar...parinti dioti
2
9
In sec. 21 noi nu avem treceri pietonale cu pasarela sau subterane, pentru ca hotii de makedoni si alde Mazare, Constantinescu, au furat tot ce se putea fura. De vina este soferul, chiar daca nu a baut nimic, e un bou la volan, daca la 22 de ani nu opresti la trecerea de pietoni, atunci la 60 de ani, ce faci ?
11
3
Sunt f multi soferi care nu stiu sa citeasca sau sa scrie si au luat pc, sunt o gramada de firme care angajeaza ca soferi maimutoi care habar n-au ce e aia co dus preventiv dar si pietoni care trec strada mai mult tarandu-se. Aici, e clar, datorita copilului, au trecut mai incet iar un cretin ia lovit. Pt mancatorii de cacat, legea spune clar ca in dreptul trecerilor de pietoni, trebuie redusa viteza pana la evitarea oricarui pericol.
16
1
In articol scrie ca traversau printr un loc permis!
17
3
Si eu am copil, iar cand trec strada, ma asigur chiar daca e verde semaforul sau sunt pe trecere. Exact ca sa evit chestiile de genul asta. Trecerea de pietoni nu e a pietonilor!
18
1
Pacat de copil...parintii sa crape.
8
18
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
1
14
mortii matii de animal ,,,un copil de 2 ani este aproape de moarte si tu faci morala ? daca ar fi unul de al tau in situatia asta .....
14
6
De ce nu va asigurati cand treceti strada? E asa greu?
12
15
daca tot ati inventat parapetii pe mijlocul soselelor ar fi timpul sa reinventati si gardurile pe marginea trotoarelor - acestea existau pe vremuri si nu era circulatia asta
6
6
pentru pietoni, n-are ce cauta acolo.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369