REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Accident rutier în Cuza Vodă: un motociclist a fost rănit

Accident rutier în Cuza Vodă: un motociclist a fost rănit

Replica API 22 iulie 2020 | 23:09 1683

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 21 iulie să intervină la un accident rutier.

foto arhivă

Din primele informații ar fi vorba despre un accident produs între un autoturism și o motocicletă în localitatea Cuza Vodă. Acesta s-a soldat cu o victimă conștientă, motociclistul.

Ce spun polițiștii:

„Un polițist din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă a condus autospeciala din dotare, în data de 21 iulie a.c., în jurul orei 15.50, pe strada Medgidiei din satul Cuza Vodă, direcția DN22C - Frasinului unde, în timpul efectuării unui viraj la stânga, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului de 53 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.“

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dececedata-i mata in poola tuturor motociclistilor mai kktule, la fel ca si masa aluia cu opel care o suge la toti opelistii! Cacatii de la replica, bine ca acceptati asemenea comentarii dar la alea cu interviuri cu politicienii koorului ati dezactivat comentariile!!!
1
0
ma roaga un prieten care este mecanic: va fi de vanzare motocicleta ? pentru amicul asta nu conteaza ca motorul este dupa accident - are cunostintele si posibilitatea sa o repare.
1
1
Opel si Volkswagen sunt niste panarame de masini, vedetele service-urilor.
2
0
Muie celor care comenteaza de opel.
2
1
Mue tuturor mueciclistilor.
1
6
am vazut accidentul si il conosc si pe motociclist iar din comentariile celor de mai jos imi dau seama cat sunt de retardati cei trei de mai jos. In rest nu mai e nimic de spus, se pare ca cei care au ceva creier nu mai citesc sau scriu in aceasta hazna numita replica.
5
4
eu nu am sambata nu am duminica fac si ore suplimentare si ture de noapte ca donatorii pocnesc si ziua si noaptea - politia doarme ... somn usor !!! pensionare linistita !!!
5
5
Motociclistul conducea un OPEL!
5
3
Un donator de organe mai putin pe strada.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272