REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ACCIDENT RUTIER în județul Constanța: TREI PERSOANE AU MURIT iar alte patru sunt în stare GRAVĂ! VIDEO

ACCIDENT RUTIER în județul Constanța: TREI PERSOANE AU MURIT iar alte patru sunt în stare GRAVĂ! VIDEO

Replica API 15 iulie 2019 | 00:10 838

Un teribil accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 14 iulie a.c., în jurul orei 4:50 între un autoturism și o dubiță, soldat cu 7 victime, trei dintre acestea murind pe loc, în urma impactului violent.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 33 de ani ce se afla la volanul unui autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Tulcea către Constanța, ajungând la kilometrul 281, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din nefericire, a rezultat decesul pe loc al conducătorului autoturismului, al pasagerului stânga spate din autoturism, precum și al pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară.

În incidentul rutier au fost implicate un autoturism cu numere de Bulgaria, șoferul fiind din Babadag, județul Tulcea și autoutilitara cu numere de Tulcea.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță, precum și SMURD. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele producerii nefericitului incident.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de prost conduc si mai ales la cat de prost parcheaza ar trebui investigati cei care le dau permisele.
0
0
Cei mai prosti soferi din lume sunt din Tulcea! Au napadit toata Constanta! Ar trebui sa ramana la barci gonflabile, masina e prea grea pt ei!
2
0
Golania de pe soselele din RROMania
2
1
Neatentia la volan si viteza excesiva sunt printre primii factori ai accidentelor rutiere in opinia mea. Sunt atat de multi soferi ca indiferent de drum "alearga" ca nebunii cu masinile si mai vorbesc si la telefon sau cu pasagerii din masina sau unii mananca. Adica pentru multi a conduce e o simpla bagatela...pana cand prostia lor ii raneste si pe altii. Avizul psihologic la noi in tara se da prea usor. Ar trebui verificata componenta de impulsivitate al unui viitor sofer precum si gradul de constientizare pe care il are cu privire la conducerea unui autovehicul.
5
5
am tot zis : toti cocalarii se cred conducatori auto!sint 2 tipuri de dintre aia care se afla la volan,soferi ,adica birjari si conducatori auto!D-zeu sa-I ierte!
1
1
bajetzii nu vindea legume ci branza. branza de oaie. nu facea domle evaziune dadea bon machidonesc . din masina curgea zer. zer din lapte de oaie..
6
4
Pe soseaua CT-TL o fractiune de secunda face diferenta intre viata si macel precum in cazul de fata.Guvernul are bani sa dea partidelor politice cand acestea ar trebui sa se autogestioneze din cotizatiile membrilor, dar nu are bani prin ministerul transporturilor sa faca doua benzi pe sens caci spatiu este suficient fara a fi nevoie de ,despagubiri!
17
3
Deci nu ITP-ul bautura sau mai nou drogurile au fost de vina! Nici macar viteza! Inainte se publicau statistici cu nr si tipul de accidente nr si tipul de victime precum si cauzele lor! Acum nimic! Cu cat avem mai mult as-azis acces la informatie cu atat suntem mai putin informati!
11
1
Stiti de ce in Romania se ia permisul foarte greu?? Pentru ca sa dai spaga,in nici un caz pentru ca politia este exigenta.Rezultatele aceitei politici comuniste se vad in trafic si se traduce in numar de victime anual.Daca nu s-a schimbat nimic in 30 de ani inseamna ca nici dracul nu va schimba asta.
15
1
Ma fii atent cum vorbesti pentru ca nu toti machidoni sunt asa cum spui.
5
11
Astia care au cazane de bulgaria sunt cei mai indisciplinati soferi , majoritatea au fetze dubioase !
18
2
zici ca e blestemata soseaua aia...toti prostii de makidoni de la tara care conduc la ei pe ulita, si cand scapa spre constanta li se activeaza gena de piloti de formula 1
17
5
Gramatica, Replica, Gramatica. Al conducatorului, al pasagerului - decesul
14
1
sunt cei care vor ca radarul sa fie semnalizat...
27
7
Dumnezeu sa ii ierte.... Cati idioti la volan....
27
2
Asa se intampla cand dai carnete la toti imbecilii!
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212