REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Accident rutier în LANȚ, la ieșire din Valu lui Traian: 5 mașini implicate!

Accident rutier în LANȚ, la ieșire din Valu lui Traian: 5 mașini implicate!

Replica API 4 februarie 2020 | 19:23 625

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 4 februarie, la ieșire din Valu lui Traian, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, două persoane sunt rănite. Victimele sunt neîncarcerate și conștiente.

UPDATE:

Potrivit cadrelor medicale, la accidentul de pe DN3, a fost alocat un echipaj B SMURD și C2 SAJ. Până la sosirea echipajului de prim-ajutor, alte două autoturisme s-au tamponat cu precedentele. La locul solicitării au fost găsite trei victime, adulte, conştiente, cu varste cuprinse între 22 și 24 de ani care au fost transportate la Spitalul Județean Constanța: o victimă conștientă de sex feminin cu contuzie de şold; o victimă conștientă, gravidă, cu dureri abdominale și o victimă de sex feminin, cu contuzie cervicală şi hemitorace drept.
Ce spun oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 17.07, pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian s-a produs un accident rutier în lanț din cauza nepăstrării distanței în mers.

Un bărbat de 25 de ani a condus un autovehicul nr. 3 pe banda numărul 2, dinspre Murfatlar către Constanța și, în dreptul imobilului cu numărul 40, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune față spate cu un alt vehicul, condus de o femeie de 33 de ani. În urma impactului, al doilea vehicul a fost proiectat către înainte și a intrat în coliziune față spate cu altul, condus de un bărbat de 21 de ani, care a încetinit.

Din cauza nepăstrării distanței în mers, un al patrulea auto auto, condus de o femeie de 19 ani a intrat în coliziune față spate cu cel de-al treilea.

Din aceeasi cauză, un al cincilea vehicul, condus de o femeie de 19 ani, a intrat în coliziune față spate cu al patrulea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarelor auto nr. 4 și 5 și a unei femei de 19 ani, pasageră în auto nr. 3 pe bancheta din spate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai,stati dracului acasa si departe de volan!!sinteti cu creieriii varza...repeziti,neatenti,cu gindul la dracu stie ce...aveti rable puternice cica...nu respectati viteza legala ,regulile de circulatie si de bun simt,soferii iadului...omoriti oameni si animale nevinovate pe strada...va omoriti pe voi si pling parintii si rudele...
1
0
stati sa vedeti cand o sa vina zapada...daca mai vine...
3
0
e triunghiul belmudelor, gaura neagra, feriti-va!
3
0
femeile au facut prapad.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272