REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Accident rutier în Vama Veche: un motociclist a MURIT! VIDEO

Accident rutier în Vama Veche: un motociclist a MURIT! VIDEO

Replica API 18 mai 2020 | 00:14 13502

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 17 mai, în Vama Veche, pe strada Albatros, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații este vorba despre un autoturism și o motocicletă, iar una dintre persoane este inconștientă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Din primele informaţii, bărbatul de 33 de ani ar fi ieşit de pe o stradă laterală în drumul național și i s-ar fi blocat pedala de accelerație, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi căzut de pe motocicletă.

La faţa locului, au intervenit 2 resurse medicale: un echipaj SMURD B şi un echipaj SAJ C. Din fericire, datorită eforturilor depuse de medici, în urma protocolului de resuscitare victima a ieşit din stop. Aceasta a fost preluat de elicopterul Smurd pentru a fi transportat la spital.

UPDATE: Bărbatul de 33 de ani a fost preluat (in stare gravă) de echipajul SAJ pentru a fi transportat la spitalul Mangalia de unde urma sa fie preluat de elicopter. În timpul transportului starea pacientului s-a înrăutățit (stop cardiorespirator) fiind efectuate manevre de resuscitare atât pe timpul transportului dar și la ajungerea la spital. Din păcate, din cauza traumatismelor grave, în ciuda tuturor eforturilor de a-i salva viata, medicii au fost nevoiți sa declare decesul.

P.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imbecililor. Dobatorul si prostul care zace in poza de mai sus, e fratele meu. Aveti si voi frati, surori, parinti? Va doresc sa ii adunati cu lopata de pe asfalt, sa rad si eu dupa. Animale infecte.
3
1
Sa crape mata in cricul de la motocicleta
3
0
"Spune-ti" voi mamelor voastre ca au fatat imbecili analfabeti, care au pretentii de eruditi si manifesta superioritate artificiala si inutila! Pam, pam!
1
0
donatoru' si a facut treaba
0
2
Cei care ne numesc donatori de organe, sa le spune-ti mamelor voastre ca suntem si donatori de orgasme.
1
2
Daca isi facea treaba covid 19, multi dintre voi cu mentalitatea comunista, nu mai existau in comentariile de mai jos. Din fericire nu e timpul pierdut! Apare si covid 20. Cum sa ii bagi pe toti in aceeasi oala?! Cat de distrus mintal sa fii? Personal merg cu sotia, calmi linistiti, ne vedem de trafic 80-90 pe drumuri nationale si maxim 60 in oras si participam normal la trafic. Dar mentalitate mai comunista decat postacii de aici n-am mai vazut! Reveniti-va! La fel si cei cu masinile din trafic, unii sunt idioti si vitezomani, iar altii pot conduce prudent si normal! Urata natie!
11
1
boul ala cu rabla verde se freaca prin mangalia ca un prost si ambaleaza rableta ca n ydiot. La mai multi in gard,donatori de organe,uniti.va,crapati.va!
8
7
Motoristul dauna si motorul intreg cum vine asta ???? Au adus alt motor?????ca la noi la nimenea ....
2
2
s a mori tanar dintr-o gresala a ta sau a altuia!
3
0
Mortu a declarat ca i s a blocat pedala si replica a facut stire
5
0
Pe biciclist l-a lovit OPEL-ul!
4
3
vad ca iar scriu aici o gramada de tampiti. idiotilor, daca era fratele, fiul, sotul vostru mai scriati? imi e scarba de voi, nu sunteti decat niste gunoaie frustrate si sinistre.
19
7
Retardatii cu volan ,dar si gibonii cu ghidon ...au inceput show-ul pe drumurile patriei ! In doua zile au crapat doi , din ambele tabere !
12
0
Un prost, alt donator de organe.Cine nu beleste ochii beleste....
10
12
Daca ar fi venit ambulanta mai repede poate nu ar fi murit.
8
12
Pe naiba l-au resuscitat in masina, vrajeli, este materie prima pentru organe la 33 de ani, telefon la Raed Arafat si la vanzare cu ele. Arafat o sa-ti puna tie capat oare serviciile noastre secrete de informatii sau este Mason intangibil de autoritatile romane ?
6
15
Ar fi prima motoreta cu pedala de acceleratie. Iar blocarea se putea intimpla doar unui donator...
11
3
selectie naturala
10
3
bine ca a fost doar pedala de acceleratie , daca i se bloca elicea sau carma ... sa vezi tragedie
19
1
Vreau sa vad si eu cum arsts o pedala de acceleratie la un motor.
14
1
e bine bine e foarte bine!boul ala cu verde accelereaza zilnic la iesirea din mangalia,ca si alti retarzi ca el.Uneori te mai ajung blestemele,retarzilor nesimtiti!
15
9
Moto nu are pedala de acceleratie
21
3
TOTI ACESTI MOTOINCONSTIENTI IMBECILIU AU IESIT CU POCNITORILE SE CRED RACHETE FAPTUL CA EI VOR SA SE SINUCIDA E TREABA LOR DAR MAI NENOROCESC SI PE ALTII CA SA NU MAI VORBIM DE DISCONFORTUL CREAT CELOR DIN JUR ACUSTIC SI OLFACTIV !!! ACESTI IMBECILI SUNT IN AFARA LEGII !!! NU RESPECTA REGULI DE CIRCULATIE SI DE CONVIETUIRE !!! NISTE SALBATICI !!!
27
15
Degeaba ai masina buna daca esti sofer prost. Vezi o gramada de masini super pe mainile unor marlani care conduc cu dispret fata de ceilalti participant la trafic,inca mai si claxoneaza ca altii nu conduc cum ar dori ei,meltenii.Iar multi din motociclisti au impresia ca cineva ii admura cand merg cu viteza si se baga aiurea,crezand poate ca seamana cu actorii din filmele de actiune. Bolovani.Cand dau de belea e tarziu si nimanui nu-i pasa de ei.
21
9
Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel? la opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen
15
24
Bine ca nu e opel ca iar se trezea uni scrind pe aici Cum iar prostan cu opel???
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272