REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT RUTIER LA CET: un tânăr de 27 de ani a murit! Făceau 'liniuţe'?!? VIDEO

ACCIDENT RUTIER LA CET: un tânăr de 27 de ani a murit! Făceau 'liniuţe'?!? VIDEO

Replica API 8 decembrie 2017 | 01:21 679

sursa foto: NTV

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri seara în zona CET din municipiul Constanţa. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, deplasate la faţa locului, au găsit o persoană dintr-un autoturism în stop cardio-respirator. Din păcate, pasagerul din autoturism, în vârstă de 27 de ani, a decedat.

Potrivit surselor, trei persoane se aflau într-un autoturism Seat, când șoferul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat direct într-un stâlp. Mașina s-a făcut praf, portiera deschizandu-se de la impact. Tânărul de 27 de ani ar fi căzut lat pe asfalt în urma impactului.

Martorii au spus că șoferul făcea "liniuțe".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti toti niste neispraviti, baiatul asta nici nu conducea autovehicule, nu-i placea viteza. A fost colegul meu de munca, un baiat cu o inteligenta mult peste a voastra. Era inginer la o firma de turbine eoliene.Comentati ca niste idioti. Ce vina avea el ca se afla pe locul din spate? Va spun eu ca nu era adeptul vitezei, cand mergea cu noi cu masina ne spunea sa mergem mai incet, sa nu ne grabim.
1
0
Ce retardati sunteti, cunosc personal atat soferul cat si decedatul. Nu facea nimeni nicio liniuta, nu se intrecea nimeni si soferul in cauza nu este nicidecum un cocalar sau golan. A fost un accident si nimic mai mult, eu nu pricep cum e posibil sa aveti atata rautate si ura la adresa unor persoane pe care nu le cunoasteti. NU MAI ABERATI si vedeti va de treaba voastra ca vorbiti doar bazaconii
2
1
In primul rand, nu cel care conducea a decedat! Atata ura incat sa va simtit bine ca "s-a mai dus unul"? Unii nu stiu ce inseamna sa fii om. Nu cred ca toti cei de aici care comenteaza respecta regulile de circulatie deci nu vad de unde atata siguranta sa spuneti ori ca tinerii au figuri si prostii in cap ori ca " s-a mai dus unul" sau "scapam de golanime".
1
0
Daca este adevarat da ,pot spune :Dzeu sa-l ierte ,pe bou,avea toata viata inainte
3
0
Smardoi....cocalari....
9
0
Nu pot sa cred ce caractere jegoase aveti romani spurcati! Cum sa vreti raul cuiva? In loc sa spuneti dumnezeu sa il ierte voi stati si criticati
2
9
usor..usor..dar sigur mai scapam de golanime...felicitari pentru parintii care I-au crescut..sa fie mandrii de golanii lor...
6
1
Autostrada la 5km si el face liniute in oras. La ce drumuri sunt in Ct, mai bine iei ratc ul.
5
2
Cum ar fi zis medicul Bacalbasa ..un nenorocit care a primit ce cauta ..liniute se fac in tot acest imputit oras dar ..mai ales in zona industriala ..paznicii ..cainii vagabonzi ..dispecerul de la RATC ..toti se ascund cand incepe ..bombardamentul fratilor nu se poate asa ceva ..politia stie ..negociaza k ei si nu le fac nimic ..divinitatea este cea care regleaza scursurile pline de fite ..o triere naturala ..care la cimitir ..care infirm pe viata etc ..continuati fratilor ..locul k verdeata vesnica va asteapta ..
5
2
INCA UNUL IN MINUS
9
3
Nu spune nimeni ca in acel viraj, pe prima banda e plin de pietris si se poate derapa si la 60-70 km.h. Nu zic ca din cauza asta s-a produs accidentul dar cred totusi ca impactul ar fi fost altul si poate nu se ajungea la un deces.
3
2
Nu au facut nicio liniuta, cel care a scris articolul este avid dupa cancan-uri
3
6
Ba pisatule-soferu pulii cu seatu pizdii-cu cotetzuu tau de masina pe strada-te credeai smecher cu cosciugu pe strazi? ia uite unde te-ai ingropat -pacat ca nu ai murit-dar nu e timpu pierdut
6
1
Stalpul e bine, nu a patit nimic. Smardoii din masina sa ajunga acolo unde le e locul.
12
2
Sa speram ca stalpul e bine si nu a patit nimic.
11
3
Tinerii de azi parca sint toti facuti la strung ! Toti au in cap figuri , plini de prostie , irascibili , dezorientati , sfidatori . Daca incerci sa le dai un sfat te iau misto si te jignesc , oricum ai dao nu e bine ! Problema e ca cel mai tare sufera parintii ! Vai de parintii care nu asculta de copii !
7
1
Faceau pe dracu sa-i ia de handicapati!!! Toti prostalaii se cred mari piloti si isi testeaza cazaturile alea de masini pe drumurile publice!
12
5
F bine .asa merita astia.dar trebuia si soferul sa moara Asa niste nemernici de genul asta te omoara pe strada nevinovat.intra frontal in tine.te calca pe trecerea de pietoni..etc. F bine.invatare de minte ptr altii ptr urmatorii.care va dorim sa patiti la fel daca faceti ca astia cu seatul
3
9
Problema este ca putea sa ma omoare pe mine,pe tine,pe el...
15
1
Daca cei maturi sunt tembeli si se dau mai mult decat sunt ei de fapt,cam ce modele sa aiba cei mai tineri? Se dau mari,incearca sa devine celebri fara munca si fara sa aiba un talent ceva acolo si uite ca se mai intampla sa si moara.
10
0
Cu niste jeguri in minus
12
7
bagati- va mintile- n cap!
15
2
Speram ca si-a donat organele ! Arsinel mai are nevoie de un rinichi . Pacat de stalp !
6
12
Soferul na patit nimic, ci pasangerul din banca din spate
4
1
liniuta cu numaru 10.
6
1
Acum soferul a ajuns o liniuta
4
3
Ct 87 blz !!!!!
2
0
Ale tineretii valuri, unii scapa, altii nu
10
3
stie careva nr de inmatriculare al masini?
0
0
Doar in constanta este ziua si accidentul
16
1
Next bizon
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108