REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Accident rutier la Fantasio între o motocicletă și un autobuz

Accident rutier la Fantasio între o motocicletă și un autobuz

Replica API 2 octombrie 2019 | 00:19 404

Accident rutier în zona Fantasio din Constanța, în care a fost implicat un motociclist și un autobuz. O persoană a fost rănită.

Ce spun polițiștii:

Astăzi, în jurul orei 9.20, un bărbat de 43 de ani a condus o motocicletă pe bulevardul Ferdinand, pe prima bandă, dinspre bulevardul I.C. Brătianu către bulevardul Tomis și, ajungând în zona Fantasio, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu un autobuz, condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 54 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care trece cu motorul turat pe strada Baba Novac are program non stop. Nu trece doar pe la 8.30. Sigur il iubesc multi!
0
1
Tot comunisti ati ramas tuva-n gura de animale! Auzi la asta baba novac 8:30 ca trece unu cu toba! Ba animalule, in SUA trec din anii 60, in Asia la fel, in Europa de vest la fel, dute-n mm la sat si stai in liniste. Aici e zona urbana! Cand trec cifele cu tobe sau aia cu camioane de iti vibreaza casa, pe cine mai injuri ma ratatule?! Producatorii de motociclete au facut asa ceva si sunt libere pe strazi la circulatie in toata lumea! Aveti mintea cat o nuca!
2
12
Coaie au aia care se urca cu rotile pe capatanile alea proaste pe care le aveti , voi nu sunteti motociclisti ma....sunteti nistre zdrente care fac circ ieftin pe strazi , sictir !
16
1
Se le sugi pula la donatori,jegule ordinar si frustrat daca aveai coaie mergeai si tu cu motorul dar fiind fetita mergi cu conserva.Ps sugi pula.
3
17
Vand matiz
8
0
Bai Alex cap de miel dute in plm in padure ca sa ai liniste deplina sau mai bine sa te vad cu mainile pe piept de labagiu ce esti!
3
17
sa il futa cainii p-ala care trece in fiecare dimineata pe baba novac cu toba urland, in fiecare zi, in jurul lui 8:30.
23
1
Sa ma cac in gura tuturor care au probleme cu motociclistii si le spun donatori. Conservarilor!
5
22
donatorul de organe n-a vazut autobuzul acesta fiind prea mic!
21
4
dupa vietnamezi si ucraineni angajati in turism, iata ca si in presa se angajeaza mana de lucru ieftina, de import. In fotografie se vede clar intersectia de la Grand, cine a trait prin Constanta macar ultimii doi ani si-ar da seama.. Care e rostul sa dai stiri fierbinti, daca nu esti in stare sa le dai exacte? Cine citeste doar titlul se fereste de intersectia Fantasio si nimereste fix in blocajul de la Grand...
8
5
Un donator de organe mai putin pe strazi....fara el, e mai multa liniste in oras. Asteptam sa vina frigul ca sa dispara toti mueciclistii descreierati care isi tureaza cacaturile alea pe strazile din oras
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272