REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL! Imagini şi detalii INCREDIBILE

ACCIDENT RUTIER MORTAL! Imagini şi detalii INCREDIBILE

Replica API 22 noiembrie 2017 | 20:25 1089

A murit fosta secretară a comunei Amzacea

A murit fosta secretară a comunei Amzacea

Cadrele medicale şi elicopterul SMURD au intervenit la un accident rutier teribil, care s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 21 noiembrie a.c., la intersecţia DN39 cu A4, la ieşirea din localitatea Lazu, înspre sensul giratoriu de la Agigea. Două autoturisme, în care se aflau două persoane de sex feminin şi un bărbat au intrat în coliziune. Din nefericire, o femeie a murit: Maria Paţachia, fost secretar al comunei Amzacea, judeţul Constanţa.

În primă fază, una dintre victime, o femeie, a fost găsită în stop, însă după aplicarea protocolului de resuscitare i-a revenit pulsul, fiind transportată la unitatea spitalicească cu ajutorul elicopterului SMURD. Din păcate, aceasta, Maria Paţachia, a decedat ulterior. Cea de-a doua victimă a fost găsită de medici în stare conştientă, dar a fost transportată la spital cu o ambulanţă, suferind un traumatism cranio-cerebral. Este vorba despre Nicoleta Prioteasa, medic în comuna Amzacea, internată în stare gravă. O a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Iată ce spun oamenii legii

La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism Dacia Sandero, pe DN 39, dinspre Constanţa către Agigea, iar pe raza localităţii Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 1 către banda 2, intrand în coliziune cu un alt autoturism Mercedes, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanţa. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, pasageră în primul autoturism, care a decedat la spital, precum şi rănirea uşoară a celor doi conducători auto.

Şoferul de pe Mercedes, întrebat de starea unei victime, ar fi înjurat!

Pe rețelele de socializare au apărut detalii halucinante cu ce s-a întâmplat imediat după producerea accidentului din zona localității Lazu, unde o femeie de 66 de ani și-a pierdut viața, iar o altă persoană se află în stare gravă la Spitalul Județean din Constanța. Pe un grup a apărut o povestire a unui alt participant la trafic care a spus că l-a auzit pe șoferul autoturismului Mercedes care a intrat, din câte se pare, cu viteză în autoturismul Sandero. „Un tip de lâng mine în întreabă pe șoferul autoturismului Mercedes de starea victimei, la care acesta răspunde sec, plin de scârbă: ”Dă-o în p...a mea”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook. Reacția poate fi catalogată mai mult decât stupefiantă, dat faptul că pasagerul din propriul autoturism a murit ulterior la spital, femeia de 66 de ani fiind resuscitată o lungă perioadă de timp, însă fără noroc.

Claudia CORBU

VIDEO:

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/el-este-tanarul-care-se-afla-la-volanul-autoturismului-implicat-in-accidentul-de-la-lazu-martorii-avea-peste-100-km-h-336777/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate stele ncap avea Sandero cica?
0
0
M-am uitat de cateva ori la filmarea in care este surprins accidentul, sincer sa fiu nu prea vad sa fie neasigurare la schimbarea benzii si anume femeia so fi asigurat dar daca persoana cu S-ul circula cu o viteza destul de mare se si vede pe filmare, schimba banda si dupa ceva timp S-ul o izbeste. In zona respectiva este trecere de pietoni si viteza este limitata la 50, asa ca sa fim seriosi soferia asta ne cam da batai de cap.Tare curios sunt sa vad rezultatul anchetei.
2
0
Se circula prost la noi in tara acum ce decid autoritatile drept este ca nu am vazut o femeie care sa fie cu amandoua mainile pe volan si atenta la drum marea majoritate au telefonul la ureche, ochelari de soare ca de moda si circulam numai pe banda 2 si cu 40 km sa ne fudulim asta ma refer in in oras cat despre accident pacat si ptr doamnele in cauza cat si despre tanarul care a mers f tare dar vorba aia cand te trage ata...
2
0
o multime de carpe-n cur cu masini S classe. Q7, X nu stiu mai cat. Uitati-va vara sa-i vedeti ca merg cu anvelope de iarna si atunci va dati seama ca vor sa para ceea ce nu sunt. Au masini bengoase dar nu-si permit anvelope de vara cocalarii.
7
0
Cred ca o masina clasa premium confera o siguranta sporita
2
2
Daca asta cu mercedes-ul mergea cu peste 100 km si faceam slalom, poate femeia s- a asigurat, dar s- a trezit cu asta.
7
2
mine, da! Avem drepturi EGALE, muistule. EGALE in a respecta LEGEA! Care spune ca circulatia se desfasoara pe banda 1, banda 2 fiind pentru depasiri. Mai citeste LEGEA, futu-ti "drepturile mai presus de lege" din capul tau de vita!
4
1
Ei de-al dracu nu ma dau, merg corect si ma amuz cind vad vedeta cum se caca pe ea pina reuseste sa ma depaseasca ! Avem drepturi egale, toti platim vigniete si taxe de drum. Si nu sint invidios pe un sobolan care isi rupe de la gura sute de euro pt un schimb de ulei sau un set de placute de frina. Astia cu seria 7 si S classe sint donatori pt servisuri auto si dezmembrari, prostii satului. Hai success si la mai mare, vedetelor
2
5
Accidentul a fost provocat de doamna cu Sandero dar tragedia de soferul Mercesului.Este vinovat ca a depasit viteza legala...
4
7
Dezmembrez S-Klasse. Stare exceptionala. Da-o-n p .......
15
1
Daca erai in locul mercedesului si ai fi mers cu 70kmh, iar vita asta iti taia brusc fata ce ai fi facut ? Virai dreapta si intrai in sant sau preferai sa o eviti prin stanga si sa iei parapetul ? In ambele cazuri tu picai vinovat. Singura solutie era sa franezi si sa o lovesti, si apoi ce-o vrea Dumnezeu. Daca asta din merc a avut viteza peste limita legala, nenorocul lui, o sa iasa la expertiza si instanta va decide daca si cum trebuie sa raspunda. Sa va fereasca Dumnezeu sa va intalniti cu femei sau cu tigani in trafic.
8
6
Ba tata, cand vedeti S-ul sau seria 7, dati-va in plm la o parte. Inteleg ca crapati de invidie si va bat lingurile in stomac, dar daca ati avea un dram de ratiune in guliile voastre proaste v-ati da dracului la o parte, saracilor. Bo$$-ul cu S n-o sa pateasca nimic, nu pentru ca ar fi bogat si si-ar cumpara influenta, ci pentru ca pur si simplu nu e vinovat. S-o dea pe baba in judecata sa plateasca daune morale, ca-si pierde timpul cu rahatul asta. Cat despre baba, a ucis-o pe hodoroaga din dreapta din culpa, deci o sa ia puscarie, cu suspendare ca asa e legea la noi.
7
15
soferi de toata jena, de kkt la ct, una nu se asigura cind schimba banda , altu, retard tinerel, merge ca boul cu avion, consecintele se vad, 1 la morga, altii la spital iar boul la inchisoare, SPER
13
1
esti mult prea slab pregatita . Mergi pe teren , nu sta pe telefon , unde era femeia decedata in sandero sau mercedes ? in acest articol ne dai doua variante . ALO , REPLICA ? PUNETI BATU PE ELE , AFARA PE TEREN , NU LA CALDURA .
6
1
Ai vazult filmarea? Daca da, nu stai bine cu fizica deloc sau mai bine zis cu logica, ca nu-ti trebuie prea multa scoala pentru a-ti da seama ca diferenta de viteza dintre sandero si mercedes era atat de mare incat nu era mare diferenta daca sandero statea pe loc.
7
2
De 27 de ani statul roman isi bate joc de cetateni vanzand tot felul de gunoiae sicrie pe roti sandero logan in combinatie cu criminalii ue !Nu mai cumparati moarte pe 4 roti !Sa omoram criminalii si statul paralel !
6
3
jegul ala care era cu mertul e un bulache din 4-5 care lucreaza la zmurd scafandru ,acum cateva saptamani a fost injunghiat si el scalvu
6
1
Inainte era masina politiei in Lazu mai tot timpul dar se pare deranja pe cineva
9
2
Nu exista radare fixe, politia nu-si face treaba, secircula foarte agresiv si cu viteza foarte mare peste tot in Constanta, mor multi oameni pentru ca tampitii cocalari, criminalii cu Audi, BMW, Mercedes si SUV-uri fac legea junglei pe strazile orasului si judetului. Autoritatile dorm in bocanci si se fac partase la crimele de pe sosele.
16
4
Ganditi-va ca a lovit mizeria aia de Sandero ambele masini fiind in miscare in aceeasi directie de mers,dar daca Dacia era stationata sau venea din contrasens?Cred ca trecea Merc-ul prin ea si nici nu o simtea!Masinile astea noi sunt niste jeguri ,la Dokker se indoaie tabla cu mana,iar fraierii se inghesuie sa le cumpere si sa plateasca o avere pe ele...Si statul roman care imbarliga sa ne cumparam conserve.I-a sa fi lovit limbistul ala vreun Pajero de 20 de ani pe Bulgaria...
14
6
sa vedem ca dacia e troaca ieftina in care ai moartea asigurata, orice cazan de bulgaria ar fi rezistat muuuult mai bine impactului.
11
4
Popor de tigani
11
4
normal ca a injurat daca saracia a strans 5 ani sa isi ia masina si acum e buna de aruncat.un muschiulet prost ca si ala cu q7 care s-a urcat pe pod in mamaia pasarici cu muschi care la bataie fug
12
4
pai ori a murit femeia din prima masina ori era din " propriul" autoturism
12
2
asa ar putea spune oricine orice...ca ala ar fi injurat sau baba.acum daca inventez eu ceva ca nu l halesc pe ala sau pe aia,voi capete seci ar trebui sa ma credeti
7
2
In Lazu se merge cu viteza iar politia rutiera nu ia nici o masura.. dobitocul asta avea viteza mare si sper sa plateasca pentru ce a facut, nenorocitul dracu
23
2
DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA!!!
3
2
Dumnezeu sa o odihneasca pe dna secretar. Era o femeie deosebita, cu suflet mare, de mare caracter. Cat despre criminalul cu mercedes, care i-a curmat viata, in puscarie sa putrezeasca.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218