REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier MORTAL la Constanţa: şoferul FURASE mașina de la firma la care lucra!

Accident rutier MORTAL la Constanţa: şoferul FURASE mașina de la firma la care lucra!

Replica API 25 septembrie 2017 | 12:11 689

Nu avea permis de conducere

Nu avea permis de conducere

Ancheta a scos la iveală mai multe detalii în cazul accidentului rutier mortal petrecut pe DJ 381, între Medgidia către Valea Dacilor. Șoferul sustrăsese autovehiculul de la firma la care era angajat ca muncitor necalificat! Acesta nu avea nici permis de conducere.

Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier! Totul s-a petrecut la data de 25.09.2017, în jurul orelor 03.00, când Ionuţ Meamet, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Medgidia, a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre Medgidia către Valea Dacilor, iar la kilometrul 33+600 metri a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă după care a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că tânărul aflat la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Ulterior, în urma primelor cercetări s-a stabilit și faptul că Ionuț Meamet era muncitor necalificat în cadrul unei societăți comerciale din Ovidiu și autovehiculul cu care a fost implicat în teribilul accident rutier era sustras de la respectiva firmă, în scop de folosință. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă!

Au început să curgă mesajele de condoleanțe

Familia și prietenii celui decedat în accidentul rutier au început să lase mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Precizăm că acesta se numea Ionuț Meamet, dar cunoscuții îl știau de Geany sau Geaner.

Pe 20 septembrie, Meamet postase mesajul: ”Pentru prietenii mei falși. Niciodată nu o să cad în viața asta, că dmz (Dumnezeu - n.r.) este cu mine oriunde si oricând. Că am un suflet mare, nu mă uit la bani nici la dușmani)”.

”Am aflat cu o tristeţe fără margini de pierderea ta. De azi înainte nu te vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte te vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată. Condoleanţe familiei îndoliate! Nu îmi vine a credee aşa ceva!!!”, a scris Oana M.

”Cu tine am trecut prin multe frățiorul meu, prin bune și rele ți-am fost și mi-ai fost mai ceva ca un văr sau frate te voi iubi și te voi păstra în suflet toată viața mea. Nu te voi uita niciodată, frate, și cu toate acestea mie tot nu îmi vine a crede (Dumnezeu să te odihnească în pace)”, a scris și Denis Amet S..

"Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu, ai lăsat un gol imens în inimile noastre”, a scris și Simel C..

”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru ţine, nu o să fii uitat niciodată! Dor şi durere! Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţă asta cruntă! Un exemplu pentru noi toţi! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimine noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a spus Lili A..

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"il cunoaste-ti " .... Nu m-as fi prins ca esti tigan sau turc de-al lui daca nu scriai ca un bocanc.
0
0
Drum bun pe ultimul drum, dibitocule!
2
1
Daca nu fara traia!. V-ati invatat sa va victimizati mancav-ar serpii Voi sunteti rasisti si vreti sa fiti mai presus ca totu, insa cand patiti ceva plangeti.. Hal da pisde.. jacaraDinRO! IndiaVaCheama! acoloEcasaVoastra!
4
3
Miasi dori sa va aud moartea la copii vostri totii cei ce il criticati Romini spurcati si prosti ce sunteti nici macar nul cunoasteti ,dar vorbiti ca prosti luavar casa foc de romini prosti ce sunteti
2
2
Avea aspectul si pozitia de cocalar!!! Bine ca am mai scapat de un dobitoc si ca nu a luat pe nimeni cu el!
15
4
De ce vorbiti urat de acest suflet nevinovat il cunoaste-ti personal.Daca e brunet inseamna ca e tigan??voi astia albi si intelectuali romanii saracii ce sunteti
5
14
trebuia mutat podu mai la dreapta -cu o zi inainte,,,ca-sa nu intre ghiolbanu in el.
12
2
Din impactul violent iti fracturezi coloana cervicala...esti mierlit pe loc fara zgarieturi...
5
0
D-ZEU sa te ierte suflet bun: nu imi vine sa cred ce aud prea devreme te-ai dus!Pss pt cei care jigniti fara sa cunoaste-ti nu va ganditi ca oricine putea fii in locul lui chiar din familia voastra??Chiar asa perfecti sunteti??imi este scarba de asemenea persoane!Nu ctz ca nu avea permis nu ctz ca furase nu ctz nimic!Conteaza ca a murit un suflet si atata
4
15
Dc sunteti asa rasisti?. Il cunoasteti de ca dati cu parerea. Dar asta e mentalitatea la romani.. Tigani si tot ce se asociaza cu rau cu furt cu orice lucru rau inseamna ce facut de tigan??? Da voi astia romanii cu scoala si politicosi....dc sunteti asa rasisti..aveti invidie pe tigani? Pei daca voi vorbiti asa fara sa cunoasteti persoana normal..unde va miros picioarele de la adidasi de 20 lei. Sa va fie rusine
3
17
Pe zeci de km, drept podul ala l-a percutat. Incredibil.
4
1
pretenii si famelia sa adune bani sa achite reparatia masinii, daca vrei sa iti rupi gitul o poti face fara sa distrugi bunul altuia
16
2
o cioara-n minus
19
4
A furat,nu avea permis,a crapat. Bine ca nu a apucat sa intre in altii nevinovati,sa-i mai omoare si pe aceia.
23
5
NicI macar nu il cheama ionut nici macar nu stiti ce sa mai mintiti. ..... uaaaa
7
0
ananchiora
0
4
Oamenii astia ,de ce nu s-or limita sa conduca niste carute. Ce treaba au ei cu scoala de soferi, cu inclinatia tehnica, cu intuitia, cu inteligenta. De ce or vrea lucruri pe care ii depasec intelectual.
18
3
Selectia naturala.. Bine ca a murit un tampit..
23
3
Daca nu avea centura si s-a lovit la cap tot ce este posibil!
4
1
Sunteti sigur ca de asta a murit? Mie aia nu mi se pare o masina destul de sifonata incat sa mori in ea... Nici macar parbrizul nu este spart...
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108