REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier MORTAL la Valu lui Traian. VIDEO

Accident rutier MORTAL la Valu lui Traian. VIDEO

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:07 995

Un teribil accident rutier a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 25 septembrie a.c., în localitatea Valu lui Traian din județul Constanța. Din primele informații, un conducător auto care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier rezultând decesul conducătorului auto. La fața locului s-au deplasat atât echipaje SMURD, dar și polițiștii rutieri care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate felul producerii nefericitului incident. Au fost solicitați să intervină militarii ISU pentru a-l extrage pe conducătorul auto din mașină.

Ce spun reprezentanții ISU Dogrobea:

”Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență apărute în urma unui accident rutier. Persoana, de sex masculin (jur de 25 de ani) a fost extrasă din mașină de colegii de pe descarcerare cu mijloacele specifice și predată echipajului medical de terapie intensivă mobilă. I s-a aplicat protocolul de resuscitare, fiind declarat decedat”, spun aceștia.

Ce spun polițiștii:

În această dimineață, în jurul orei 06:50, polițiștii constanteni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3. În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism dinspre Valu lui Traian către Constanţa, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrand în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are popasul cu idiotenia omeneasca? E Mitroi de vina ca intoarce boul pe linie continua? Am inteles ca se pune in sfarsit separator de sensuri pana in Valu. Cat e omul prost, accidente vor fi in continuare.
1
1
A avut viteza!! VITEZA UCIDE!!!!!! Se AUDE??????????
6
0
Numai mancati atat la ccat, sa nu vi se aplece.
0
5
Comentati toate saraciile aici ca va permiteti da n ati condus niciodata un motor peste 2 bagati motorina si gaz de 20lei pe saptamana si sunteti soferi care i fac golani pe noi astia cu masini decente de nu tremura tabla la 150
1
14
Golania din RROMania
9
0
Viteza Tataaa , viteza si golaneala in trafic....asa-i la moda acum , golania rutiera !
13
1
Nu pare a fi opel.
10
0
Nu viteza sau carosabilul umed sunt cauzele acestui accident ci prostia nemarginita din capul soferului!!! In concluzie, am mai scapat de un tampit de pe soselele patriei!
18
3
alt pilot de curse cu 1.9 tdi
17
1
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
13
2
A avut ceva viteza de s-a incolacit asa pe pom. Ploaie, acvaplanare, viteza mare, graba, cazan de bulgaria...reteta perfecta pentru drumul spre cimitir. Dumnezeu sa-l ierte! Copil fara minte!
27
0
Daca circula cu viteza regulamentara si avea experinta nu se intampla o asemenea tragedie. Din pacate toti spunem: mie nu mi se poate intampla... inconstienta si lipsa mijloacelor de descurajare radare fixe duc la nenorociri. Dumnezeu sa-l ierte!
26
0
cat isi mai bate joc acest mitroi prin refuzul de a monta separatoare de sens ? asa este , terasa andreea are nevoie de clienti iar familia mitroi are nevoie de bani . Rusine primar anti-uman !
23
3
La padure in Valu se intampla multe accidente pentru ca multi taie linia continua sa intre la restaurantul cacat al lui mitroi... Acolo au murit foarte multi.
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102