REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL! Şoferul care a omorât un pieton A FUGIT de la locul faptei!

ACCIDENT RUTIER MORTAL! Şoferul care a omorât un pieton A FUGIT de la locul faptei!

Replica API 24 decembrie 2017 | 12:17 454

foto cu rol ilustrativ

Un accident rutier teribil s-a petrecut sâmbătă seara la Somova (Tulcea!). Un bărbat în vârstă de 64 de ani (Tudorel L.) a fost spulberat de un autoturism! Bărbatul a fost găsit pe partea carosabilă, în timp ce autorul accidentului s-a făcut nevăzut de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul IPJ Tulcea au declanşat cercetările, iar după 3 ore l-au depistat şi pe şoferul fugar. Este vorba despre un individ în vârstă de 34 de ani, din Somova, care a recunoscut că, pe fondul neatenţiei la volan a lovit pietonul de 64 de ani.

Există suspiciuni că şoferul ar fi consumat substanţe interzise ori alcool, însă momentan poliţiştii au precizat că se fac cercetări.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate...esti tare daca tu ai omorat o femeie de pe trecerea de pietoni,beat si drogat inseamna ca aceasta tara nu mai are politie si nici justitie.Mai ales in judetul Constanta unde politia si justitia este corupta pana in maduva oaselor.
1
0
Ptr RC care a scris acest articol si posteaza fotografii cu "rol ilustrativ" persoane decedate in urma cu 3ani ca sa rascoleasca familia in prag de sarbatori . Cat de incompetent sa fii ? De ce nu ii intinzi pe mama sau tatal tau pe jos si sa le faci "poze cu rol ilustrativ" si sa le folosesti la toate articolele tale ?
3
0
Trebuie sa luati in considerare ca aceasta imagine nu apartine de acest accident,este o poza din trecut pe care familia nu cred ca este dornica sa o vada postata oriunde.
5
1
Poza publicata nu are legatura cu acest accident, este de acum 3 ani!! Cum puteti folosi o poza cu alta persoana decedata?
5
1
Suspendare permis pe viata la cei ce omoara oameni si linie rosie pe buletin catalogati ca nebuni .Cei ce omoara oameni sunt bolnavi psihici si nu au ce caura in trafic.In Germania un curier a asteprat 5minute sa treaca o pisica bolnava strada si nu era trecere,romanii au in ei multa prostie si rautate se maivdau si ortodoxi si nu au suflet nici cat catel sau o catea.Undeceste conducerea prevetiva .Toti fomistii si avarii si imputitii alearga cu masina zici ca fac raliu,nu se mai satura de snobi si ingusti la minte ce sunt ,zici ca sunt nemuritorii la volan iar cand se dau jos sunt nimeni.
6
0
Sunt Lefter Costel cel mai smecher jupanel dau muie la fraierii din Romania.Am bani si am valoare omor lumea cand mi se scoala. Doar made in roumania exista escricheria,golania si SPAGA. Daca am omorat o femeie se pune?.Prostimea fara bani la puscarie !
4
6
Si tu din ce popor faci parte ma cacat cu ochi? In ce limba te exprimi ma pisatule? Stiu, tu esti altceva.... te inseli; nu esti decat un frustrat labagiu si fara pic de viitor.
5
4
Popor de tigani
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102