REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier pe A2: o femeie a sărit cu mașina peste parapetul median și s-a răsturnat!

Accident rutier pe A2: o femeie a sărit cu mașina peste parapetul median și s-a răsturnat!

Replica API 3 mai 2018 | 00:42 695

La un pas de tragedie pe A2! În cursul zilei de joi, 3 mai, o femeie care rula cu autoturismul său pe sensul de mers Constanța - București, la kilometrul 180, a pierdut controlul direcției de mers și, probabil din cauza vitezei excesive, a sărit peste parapetul median, ”aterizând” pe sensul opus de mers (București – Constanța).

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (I.S.C.T.R) a fost primul care a intervenit la fața locului. A acordat primul ajutor șoferiței, care se afla întinsă pe carosabil, până la sosirea unei autospeciale și a elicopterului SMURD.

De precizat este și faptul că un medic anestezist, care se afla în coloană, a intervenit pentru a acorda persoanei vătămate îngrijiri. Pacienta, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital conștientă, stabilă, cu traumatisc cranio-cerebral. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A vrut fata sa se intoarca la Constanta ca a fost zi de plaja si a pierdut-o
0
0
Dao drak de jigod , mai omora si pe altii
1
0
Bivolul de Prahova, ii muieste pe constanteni, la greu. Asta de la volan, se machia. Pacat ca nu a luat-o moartea.
2
5
feriti-va de soferii de prahova, unu a parcat pe plaja in vama cica e smecher de campina, pai e smecher la el in sat ca aici a luat 10.000 amenda
2
3
la underground 2 sunt expert in lupturi d-astea. si stii... la underground, mai arata si in reluare, pana apesi tasta R, momentul impactului. bine dracu, ca n-am permis ca... dac-aveam... need for speed underground 2. oare, tipa asta, s-a jucam si ea underground?
2
0
Ce de misogini pe aici. Pe langa asta bine ca va credeti mari soferi dar pot sa pun pariu ca stati cu telefonul in mana cand conduceti si ca faceti si voi multe greseli. Legat de autostrada... depasirea altui participant cand aveti cu 5km mai mult decat el. Va mai mirati de ce primiti flash uri. Vine altu din spate care poate merge constant cu 130 si trebuie sa puna frana sa astepte sa treceti... Scoala de conducatori auto ar trebui nu sa dea notiuni. Sa faca cursuri de conducere defensiva. Sa ii invete franarea de urgenta ca sa vada si incepatorul cum reactioneaza o masina cand franezi etc.
2
1
Uite asa mori nevinovat in ziua de azi. Din cauza unor prosti ca astia.
4
1
scoala de conducatori auto,trebuie sa pregatesca pe cursanti,sa le dea toate notiunile specifice conducerii preventive..atentie,,nu-i lasati pe dnii instructori sa puna mana pe schimbatorul de viteze...va poate ameti si puteti da ochisorii peste cap..din acest motiv,dragi fetite,faceti tumbe pe sosea.
3
1
Ce-ai facut YUB ? Ai sarit parleazul?
10
0
Si totusi, trebuie sa recunoasteti ca numulti dintre voi sinteti in stare sa sariti cu masina peste parapetul despartitor dintre sensurile de mers, trebuie indeminare frate.
17
0
ca sa iasa la pret, sa-si permita tot romanul, scoala de soferi a devenit o gluma. Cei mai multi cursanti nici macar nu ies cu instructorul in extra-urban. Dupa aceea te intrebi de ce nu sunt in stare sa ia o curba cu 80kmh. Pe autostrada e interzis prin lege sa intri cu scoala. Cursantul isi ia permisul, si dup-aia descopera si cum e cu mersul pe autostrada sau pe timp de noapte. De poligon ce sa mai zic, majoriatea nu-s in stare sa faca nici parcarea laterala si cea cu spatele, alea de se cer la examen. Daca ii ceri distinsei de Prahova sa urce masina pe rampa....
12
2
tutele astea nici drept pe autostrada nu sunt in stare sa mearga yubi ai stricat masina
27
1
Cand jucam GTA ma chinuiam sa sar peste parapeti si nu reuseam...o sa incerc sa iau legatura cu doamna poate ma invata si pe mine cum se face ca eu nu stiu...nu de alta dar ca sa nu mor prost...
21
3
Revin la ceea ce am mai spus si anume ca se obtine mult prea usor permisul de conducere! Asa cum medicina sau pedagogia sau multe alte chestiuni nu sunt pentru oricine nici soferia nu este pentru oricine!!! Ar trebui dat un test de aptitudini auto inainte de inscrierea la scoala de soferi!!!!!
24
4
ce viteza excesiva mai voi sunteti nebuni? pai 130 cat e legal pe autoatrada e suficient sa te faci praf, mai probabil din cauza butonarii telefonului
24
1
Retardat sever esti bai gunoiule
19
3
sigur era drogata.uite asa din cauze unei curve ordinare, mori nevinovat....sa dea cancerul in pizda ei de curva borata. huooo...manca miai pula cu ananas.
11
44

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218