REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Accident rutier pe DN 3, la intrare pe autostradă

Accident rutier pe DN 3, la intrare pe autostradă

Replica API 21 mai 2018 | 00:14 431

Medicii și polițiștii au fost solicitați să intervină duminică la un accident rutier produs la intrare pe A4, lângă sediul Toyota. Accidentul s-a produs duminică, 20 mai, în jurul prânzului.

Cadrele medicale au găsit la fața locului patru victime cu policontuzii, mai precis 3 adulți și un copil de 8 ani. Toți au fost în stare stabilă, cu traume ușoare.

Ce spun oamenii legii

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 12:45, un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța către localitatea Valu lui Traian, (în banda Nr 1) și ajungând în dreptul bretelei de acces către A4, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 78 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, precum și a celor 2 pasagere din autoturism, în vârstă de 41 ani, respectiv 15 ani.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai hodorogilor va este frica de exa menul psihologic corect de va aparati unul pe altul? debililor mintali !
0
3
esti dobitoc maxim. Daca e in varsta inseamna ca e de vina ca a intrat idiotul in el? ce faci tu se numeste discriminare si numai prostii sunt intoleranti pe motive de sex, varsta etc.
5
0
Sa fie o coincidenta ca in toate accidentele din ultimile zile au fost implicati soferi de 70 plus ani ? Poate o fi, poate-s doar rautacios. Sau poate fosilele ar trebui sa nu mai aiba permis ? Cine poate sa judece ?
2
4
Deci in autoturism se aflau '' 2 pasagere '' ? Pseudonimul cc inseamna cacat ?
1
0
Mda. Pai sunt niste chestii: Cand intri de pe descarcare pe DN te asiguri, nu te bagi ca boul. Daca ala care vine din spate e de bun simt, schimba banda cand te vede ca vii de pe descarcare. Din poza se pare ca unul a iesit de pe autostrada, iar ala care venea din spate l-a bubuit in plin.
0
0
Despre psihologul hanibal nu se lasa comentarii!!??? cine stia de el daca nu il promova dan diaconescu la otv? Drept rasplata hanibal nu l-a respectat pe diaconescu si l-a jignit la rtv.
0
0
si eu cand circul pastrez 4-5 m intre mine si cel din fatza,special sa pot frana la timp.ma doare-n fatza pwlii de parerile tale vis-a-vis de oamenii mai in varsta.datorita unor oameni ca tine,potentiali cretini poate,ca nu te cunosc si nu stiu daca esti imbecil sau nu,se intampla 90% din tamponari,pentru ca unii ca tine stau la 50 cm distanta de masina din fata lor,fara timp de reactie.un potential imbecil cum poate esti si tu a intrat in mine acum 3 ani,la fel,era gramada in spatele meu,flash,claxon,etc.n-ai rabdare,platesti amice.
10
0
mai este un dobitoc ca asta de 100de ani in viile noi care nici nu poate merge,se tine de masina cind da mincare la ciini cap linie 5 zilnic intre 14 16 nici nu poti sal depasesti dar nici el nu te lasa vine de pe democratiei cu o baba copilot nu necesita ex psihic ca si asta cu accidentul de unde stii ca nu a pus frina ?
2
5
Deci conducatorul auto avea 2 pasagere in el ?
2
1
masina e indoita de la jumate , aviz interesatilor de firme bune gen VW , Audi si cocalarilor doritor de BMW. Toate masinile sunt la fel la accidente. Banul in plus si prostia unora conteaza
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272