REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL DIN PRICINA UNUI ŞOFER MINOR, BEAT: UN MORT ŞI O PERSOANĂ CU PICIOR AMPUTAT!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL DIN PRICINA UNUI ŞOFER MINOR, BEAT: UN MORT ŞI O PERSOANĂ CU PICIOR AMPUTAT!

Replica API 27 august 2018 | 00:03 522

O persoană în vârstă de 20 de ani a murit şi una de 16 ani are piciorul amputat. Toate acestea în urma unui teribil accident rutier petrecut din pricina unui şofer în vârstă de 17 ani, care a sustras cheile autoturismului tatălui său. Mai mult decât atât, el era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, a încercat să efectueze o depăşire, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu maşina în copac. Tânărul de 20 de ani a fost efectiv aruncat din autovehicul.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.30, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A între localitățile Cataloi și Nalbant. În accident a fost implicat un autoturism în care erau 3 persoane de sex masculin de 16, 17 și 20 de ani. Persoana de 17 ani a fost extrasă conștientă și cea de 16 ani în stare de inconștiență cu membru inferior amputat. În cazul persoanei de 20 de ani (care a fost găsită în afara autoturismului) a fost din nefericire pronunțat decesul. S-a intervenit cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 6 subofițeri. De asemenea la fața locului a intervenit un echipaj SAJ și un echipaj de poliție.

Ce spun poliţiştii

La data de 25 august a.c., în jurul orei 03.35, a fost sesizată producerea unui accident de circulație pe drumul național 22A, între localitățile Cataloi și Nalbant, județul Tulcea.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că, un tânăr de 17 ani, din comuna Nalbant, județul Tulcea, care conducea un autoturism pe DN 22A, din direcția localităţii Cataloi către localitatea Nalbant, pe fondul efectuării unei manevre de depășire și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului au rezultat 3 victime (rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 16 ani și decesul unui pasager de 20 ani)

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HA, HA , HA , TATANASAU UNDE ERA , ERA SI EL BEAT!!!!!!
0
0
traiasca selectia naturala
3
0
Credeti ca e prima data cind reptila a iesit cu masina?? Asta cu "furat cheile" e sa nu-l bage si pe reptila batrina in cacat.
3
0
Selectia naturala functioneaza din nefericire TRAGIC! Un punct pozitiv: scapam de retardati care pot ucide oameni !
3
1
Sofer minor si beat? In primul rand daca este minor nu poate fi sofer!!! In al doilea rand, ce parinti retardati poate avea cazatura asta de om?
5
1
...cum sunt copiii , asa sunt si parintii...de ca va mirati ??? asta-i ROMANIA...acesta este doar inceputul...vin vremuri foarte tulburi...
5
0
ziaristi spiru-haretisti facuti la apelul de seara.
1
4
pacat ca n-a crapat betivul, soselele ar fi fost mai sigure fara el
20
0
Parintii minorului care a sustras cheile unde erau?? Sa nu stii ca iti lipseste copilul de acasa si masina ! La 17 ani consumator de alcool si nu cred ca bause prima data. Parintii vor plati cu varf si indesat pentru fapta fiului ratacitor.
16
3
dar cu copacul ce au avut?
7
0
sofer minor??? cum vine asta? daca e monor nu e sofer!!!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272