REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier TERIBIL în Constanța: o persoană în COMĂ! VIDEO

Accident rutier TERIBIL în Constanța: o persoană în COMĂ! VIDEO

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:29 782

Un cumplit accident rutier a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie a.c., în curba din apropierea localității Mircea Vodă din județul Constanța. O persoană a rămas încarcerată!

În urma coliziunii un bărbat a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri dar și un echipaj SMURD C. Victima a fost transportată la spital, în stare comatoasă, intubată, prezentând un traumatism craniocerebral.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Update: Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, în data de 24.04.2019, ora 06:22, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Medgidia şi, ajungând în zona Km14, intr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 52 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto.

L.M., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca cel din Santa Fe ar fi fost intr-un logan, era mort si cel din Mercedes nu ar fi fost in coma.
0
0
@17,57 esti un prost deosebit. Daca ai ajuns sa te bucuri de raul unui om, a unei mame , in pofida maidanezilor, esti sarac cu duhul. Esti un cacat cu drept de vot, din pacate. Ia potaile de pe strada si bagatile in cur, jegosule.
0
0
Vrem sa comentam la articolul cu sefa creselor. Sa ii explicam cum e cu blestemul cainilor pe care hingherii peste care era sefa i-au torturat, ars de vii, omorat cu lopetile. Roata cat e de patrata, tot se-ntoarce ea o data
4
3
Oameni buni e saptamana mare a pastelui si ar trebui sa ne rugam pt acesti oameni nu sa criticam pt acesti oameni daca vrem sa facem un bine ci nu sa criticam . Pericolul niciodata nu veti sti de unde apare. Dumnezeu sa ii ocroteasca si sa faca o minune pt ei.
1
2
Pizdos SantaFe-ul!
6
1
Un cacanar cu lighean fara nici o notiune ,in curba umeda te ia dracu peste 80 la ora animalule!
8
1
pare ca ml-ul a razbit.
3
1
Alt specimen posesor de permis
8
1
Asta este rezultatul profesionalismului cu care mi-am educat in toata cariera mea, subordonatii. Deviza: spaga, intoarcerea permiselor pe cai oculte dar luate legal , la posesorii de drept, nu masurile de preventie si prezenta in strada. Uite asa am ajuns judetul cu cele mai multe evenimente rutiere din tara. Si pentru asta ma felicit si vreau chestor. Daca pleaca neamtul asta de la putere, mi-a promis tit ca ma ajuta sa ajung chestor si sa ies la pensie la 80 de ani. Oricum sunt cel mai batran din politia romana si arat bine ca-mi vopsesc sprancenele...
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108