REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accident rutier teribil între Crucea și Hârșova, soldat cu 2 morți. Video

Accident rutier teribil între Crucea și Hârșova, soldat cu 2 morți. Video

Replica API 7 iunie 2022 | 23:45 14701

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de duminică, 5 iunie a.c., pe DN2A, la ieșire din localitatea Crucea spre Hârșova, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din păcate, 2 persoane au fost declarate decedate.

Potrivit primelor informații, coliziunea s-a produs între un autoturism și o autocisternă, cea din urmă răsturnându-se în afara părții carosabile. Se pare cu 2 victime sunt încarcerate. La fața locului au intervenit 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURD D, 1 echipaj de descarcerare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, în zona localității Crucea, județul Crucea, s-a produs un accident între un autotren încărcat cu combustibil și un autoturism.

Potrivit primelor informații, sunt scurgeri din autotren pe suprafața de rulare, în urma accidentului trei persoane din autoturism fiind încarcerate. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri. Forțe MAI se deplasează la locul producerii accidentului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Update ora 19:30:

Din nefericire, la fața locului au fost găsite 2 victime cu leziuni incompatibile cu viața, acestea fiind declarate decedate.

Ce spune IPJ Constanța:

,,În cursul zilei de duminică, 5 iunie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către orașul Hârșova.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autocisternă, condusă de un bărbat, și un autoturism, condus de un alt bărbat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autocisternei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci accidentul s-a produs intre o cisterna condusa de un barbat si un autoturism condus de alt barbat . Bine ca nu era o Tesla sa se conduca singura .
2
0
dar de unde au unii indivizi asemenea masini???la munca...pauza..dar masini au...de ce nu-i intreba nimeni .***e unde???
0
0
Foarte bine!!! Am mai scapat de niste imbecili!
0
0
... nu e si el pe acolo ? Este cel mai superprofesionist de la Rutiera... ha ha ha ha ! Este o gluma , evident !
1
0
ce va mai mira faptul,toti bulangii se cred pe pista de raliuri si nu si dau seama de pericole ,cu parere de rau isi merita soarta si pt ce??? ca au masini cu ceva cai in plus ? si ca ei vor sa fie ""jupani"" sa ma pi...... pe voi va meritati soarta
0
0
fostul militian 2
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212