REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL, LA LAZU! O PERSOANĂ A DECEDAT - VIDEO

ACCIDENT RUTIER TERIBIL, LA LAZU! O PERSOANĂ A DECEDAT - VIDEO

Replica API 21 noiembrie 2017 | 11:56 937

Cadrele medicale și elicopterul SMURD au intervenit la un accident rutier teribil, care s-a produs în dimineața zilei de marți, 21 noiembrie a.c., la intersecția DN39 cu A4, la ieșirea din localitatea Lazu, înspre sensul giratoriu de la Agigea. Două autoturisme, în care se aflau două persoane de sex feminin și un bărbat au intrat în coliziune.

În primă fază, una dintre victime, o femeie, a fost găsită în stop, însă după aplicarea protocolului de resuscitare i-a revenit pulsul, urmând a fi transportată la unitatea spitalicească cu ajutorul elicopterului SMURD. Cea de-a doua victimă a fost găsită de medici în stare conștientă, dar a fost transportată la spital cu o ambulanță, suferind un traumatism cranio-cerebral. Din câte se pare, există și o a treia victimă, un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

UPDATE

Din păcate pacienta rănită grav în accidentul petrecut în această dimineață, la ieșire din localitatea Lazu, a decedat. Cea de-a doua femeie adusă la UPU, în urma aceleiași tragedii rutiere, a fost internată în stare gravă, în secția ATI. La UPU a fost adus și o a treia victimă. Este vorba despre un bărbat diagnosticat cu traumatism cranian minor și a cărui stare nu necesită internare.

Iată ce spun oamenii legii

La data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrand în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, din constanța, pasageră în primul autoturism, care a decedat la spital, precum și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

C.C.

Citește și: Iată cum s-a produs accidentul ÎNGROZITOR de la Lazu

A murit femeia din accidentul de la Lazu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum a fost solutionat acest caz ?.....
0
0
Nu tata. Vinovata e cea care schimba banda fara sa se asigure. Legea spune ca trebuie pastrata distanta corespunzatoare pentru evitarea coliziunii. Daca frana pentru ca i.a sarit un caine in fata, mai era vina celui care nu semnalizeaza? Clar Mercedesul avea viteza peste limita, dar asta nu il face vinovat. Si cum mai jos un barbat sustine ca e vina celui cu Mercedes petru ca "se poate observa cum cel cu Mercedesul intra in spatele masinii Sandero", e clar ca nu doar femeile "nu au ce cauta in trafic".
3
2
Vinovat e cel care a facut dreapta spre lazu, nu semnalizeaza si franeaza, cel din spate nu isi da seama. De f multe ori am fost in situatia asta. Femeia de la volan a fost pusa in situatia sa traga de volan pt ca idiotul care a intrat in lazu nu a semnalizat din vreme. Iar baietasul ala daca mergea cu limita admisa de viteza nu o omora.
3
1
Asa e ai dreptate. Referitor la Sandero cazan n-am vazut vre-un airbag sarit, poate femeia decedata avea o sansa.
1
0
Data viitoare cand schimbi banda nu te asigura si dupa ce intra unu in tine da-te jos la el si spune-i ca-i vina lui !
3
1
Vina ii apartine in totalitate celui cu Mercedes ca deaia sunt niste limite de viteza sa poti opri in timp util, mai ales cu o astfel de masina. De fiecare data cand aud de Sandero ma gandesc la versurile lui Cheloo : Versu' meu e explozibil, va dau foc ca Nero Cautati siguranta?.. circulati cu Sandero
5
1
FEMEILE NU AU CE CAUTA IN TRAFIC
7
11
Persoanele n varsta inca odata fac victime , in special femeile. Ar trebuii o lega prin care sa i cheme la control oftalmologic la fiecare 6 luni dupa o varsta.Nu mai dati vina pe masinile puternice. Si sa mi zica mie ala care merge cu asa zisa viteza aratata de indicator. Lasati telefoanele si alte prostii la volan. Mai ales pentru participanti in trafic cu motoarele .Din 100% participanti 101% sunt pe telefoane.Daca era unu cu motorul aceeasi chestie era sa o bagati...a trecut ala cu motorul . Daca nu sunteti in stare sa va uitati in oglinzi si sa semnalizati nu mai umblati pe strazi.
5
5
La Sandero airbagurile sunt optionale
8
2
Agariciu asta e un umflat de steoizi, o pasarica care fuge la bataie, umbla cu muritorii de foame din km5 .saracu daca a trecut de la golf la s de unde sa stie sa conduca saracia,sa ti iau mortii in pwla tsb ule
9
0
Are dreptate colegul meu Petru. Cum am mai zis: sa fi sofer nu inseamna sa stii sa tii covrigul in mana si sa apesi niste pedale... sa fii sofer inseamna sa stii si cu ce viteza se deplaseaza respectivul astfel incat sa eviti tragediile. Vitezomani vor fi mereu, problema e la cei care nu stiu sa calculeze viteza cu care circula acesti vitezomani. daca invatati asta nu veti mai muri, va garantez eu.
10
1
daca pastra distanta fata de masina din fata si se asigura la schimbarea benzii de rulare nu mai exista niciun accident...mai lasati scuzele...e vinovat mereu cel cu masina mai scumpa..sunteti patetici
21
3
Decat ,cazan,conversa,Logan chiar si noua,mai bine orce fel de cincear sau pisikutza de Bulgaria,Dacia e un gunoi care incearca astia sa ni le bage pe gat!
3
5
Clar! Dementul cu Mercedes merita inchisoare pe viata ! Dar eu sunt curios daca Fiat-ul a semnalizat parasirea carosabilului prin dreapta, deoarece si cel cu Sandero trecut pe banda a doua din scurt ! Oricum, asta nu-l scuza pe soferul din Mercedes.A avut viteza foarte mare imbecilu !
8
9
pe reporter ntv se poate observa cum cel su Mercedesul intra in spatele masinii Sandero deci vinovat 100% iar pe banda 1 avea o masina deci Mercedes Dosar Penal ucidere din culpa degeaba avem masini daca nu stim sa le conducem
12
7
dacia logan, sandero, duster, etc... cosciuge pe roti!
6
9
Taranul pilot de raheta Mercedes nu a franat deloc. Cocalar bisnitar cu Mercedes plus o tuta rezulta elicopter smurd
19
4
Din pacate astfel de specimene vor fi mereu pe sosele dar un condus defensiv te poate salva de la astfel de tragedii, te mai uiti din cand in cand si in retrovizoare si dak il pe nebun vezi si poti te dai la o parte,nu zic k soferul din sandero e de vina dar putea evita un accident produs de un inconstient.
16
3
Are capota rupta...dacia...in totalitate
5
2
Tot mai multi prosti pe sosele patriei!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920