REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ACCIDENT SPECTACULOS în intersecţia de la Fantasio, cu două autobuze implicate! - vezi galerie FOTO

ACCIDENT SPECTACULOS în intersecţia de la Fantasio, cu două autobuze implicate! - vezi galerie FOTO

Replica API 17 martie 2014 | 00:00 735

Vinovat: şoferul unei maşini care a trecut pe roşu

Vinovat: şoferul unei maşini care a trecut pe roşu

Accident spectaculos pe bulevardul Ferdinand, în intersecţia de la Teatrul Fantasio! Un şofer care nu a respectat culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune, a intrat în în coliziune cu un autobuz. Din impact, autoturismul a ricoşat pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu un alt autobuz, care se afla oprit la semaforul electric.

Mai exact, "în data de 15.03.2014, în jurul orelor 15.23, S.N. (bărbat de 62 ani din Constanţa) a condus un autoturism, pe bulevardul Ferdinand dinspre bulevardul Tomis către strada I.G. Duca şi, ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune, unde intră în coliziune cu un autobuz condus de S.P. (bărbat de 54 ani din Constanţa) pe strada Mihai Viteazu dinspre bulevardul Mamaia către strada Traian. Din impact, autoturismul a ricoşat pe sensul opus de circulaţie unde intră în coliziune cu un alt autobuz, condus de S.I. (bărbat, de 46 ani din Constanţa), care se afla oprit la semaforul electric. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D.F.(femeie de 61 ani din Medgidia) şi a unui minor, pasageri în autoturism", au spus oamenii legii.

Nu este primul accident rutier spectaculos care se petrece în această intersecţie. Reamintim că în luna august 2010, una din prezenţele obişnuite ale lumii mondene din Constanţa, o tânără în vârstă de 18 ani, a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai, cu numărul de înmatriculare B 73 UBE, la volanul căreia se afla Florentina Dicu, de 23 de ani. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioariu, de 71 de ani, din Constanţa. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina Simonei Anastasia Tănase i-a secţionat bătrânului un picior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108