REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT TERIBIL pe A2: un TIR CADE peste o maşină aflată în mers! VIDEO

ACCIDENT TERIBIL pe A2: un TIR CADE peste o maşină aflată în mers! VIDEO

Replica API 11 septembrie 2017 | 22:19 378

Imaginile de la un teribil accident rutier au ajuns acum pe internet! Astfel, se poate observa cum un tir încărcat cu cereale trece peste parapeţi şi se răstoarnă peste o maşină aflată în mers pe Autostrada Soarelui. Precizăm că impactul a avut loc anul trecut.

Tirul transporta grâu ambalat şi mergea spre Bucureşti. Mai avea doar câţiva kilometri până la destinaţie. De pe banda a doua şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe contrasens. Din fericire, şoferul din maşina strivită a fost găsit în viaţă. Bărbatul de 54 de ani a fost dus cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

Autotrenul a pătruns pe celălalt sens, s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe un alt autoturism. Au fost utilizate perne pneumatice şi o macara. Conducătorul auto a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru investigaţii medicale.

Potrivit Rtv.net, accidentul s-a petrecut anul trecut, însă imaginile cumplite cu momentul impactului au apărut abia acum pe grupurile de facebook şi au făcut înconjurul internetului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A avut viteza foarte mare, se dau rotunzi, sunt smecheri, asta pana omoara pe cineva sau se rastoarna, dupa care i-au pozitia boului vinovat!
3
0
Poate fi numita si aurostrada intunericului sau beznei.De la Constanta la Fetesti nu exista un bec sa lumineze.Autostrada poate fii numita si circul europei.
5
0
Renault magnum, desi considerat turnul de control al soselelor datorita inaltimii si aspectului cabinei,e un pericol pe sosele din cauza balansului la viteza de peste 90 kmph.Si cabina de magnum la accidente nu prea salveaza soferul in comparatie cu volvo fh sau mercedes actros.
3
0
Adevaratii soferi de tiruri muncesc afara in tara au ramas doar cei care sint amatori , pe linga asta drumurile sint varza taxele le platim de aiurea si uite asa ai parte de o moarte stupida !
11
1
ce cauta tirul in depasire??? numai cretini soferi pe tiruri!!!! este interzisa depasirea pe autostrada pt tiristi!!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218