REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ACCIDENT TERIBIL! PIETON LOVIT și ARUNCAT CÂȚIVA METRI! Video

ACCIDENT TERIBIL! PIETON LOVIT și ARUNCAT CÂȚIVA METRI! Video

Replica API 17 august 2019 | 01:26 525

Un bărbat de 47 de ani, vineri, 16 august, în jurul orei 5.50, a condus un autoturism pe strada Traian din Eforie Nord, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Sud către Agigea și, ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu strada I.G. Duca a surprins și accidentat un bărbat de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.

Polițiștii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Conform oamenilor legii, şoferul este din Bucureşti, iar pietonul din Republica Moldova.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ii caut scuze soferului. E vinovat si punct. Dar, ca pieton, te asiguri in plm...ca altfel mori nevinovat. Personal ma asigur si cand masinile de pe primele doua benzi au oprit. Nu ma arunc in fata...
1
0
Popor de tigani
0
0
Daca tembelul de la volan avea 30 km h in apropierea trecerii de pietoni, avea timp sa il si vada pietonul si sa si opreasca. E lege doar ca urangutanii nu stiu sa o respecte, ei crezandu-se inca in jungla, printre crengi.
1
0
De ce spuneti ca pietonii traverseaza ca berbecii ,voi cand parcati masina ,bolnavilor psihici,ce sunteti ,nu sunteti tot pietoni ????.Daca pietonii sunt berbeci ,voi cei care nu acordati prioritate la trecere sunteti bolnavi psihici si locul vostru nu este in trafic ci la Spitalul de Psihiatrie si pietoni pe viata.
1
1
pentru astia care icrcula tare eu le as da vreo 5 ani de detentie cu executare si pt desteptul care spune ca mama lui se asigura pai sa ti spun ceva din experienta mea si anume niciodata sa nu spui niciodata, un caz c oncret pietoni care se asigura primele doua automobile oprite la marcaj al treilea pe banda a doua spuera pietonii aflati la mijlocul marcajului! ca sofer nu ai nici o scuza pentru a accidenta pietoni pe marcaj asigurati sau nu asigurati! daca tara asta era in regula nu existau politisti corupti dar aveam un procent de soferi teribilisti foarte scazut
5
1
Ba eu inteleg ca soferu e dobitoc si merita batut, dar pietonu ala frate n-are nicio treaba cu viata asta, e mai de preferat sa moara cu dreptatea in mana? Casca ba ochii, treci strada cand au oprit toti, nu te arunca ca vita. Educatie in trafic 0.
4
1
Prosti rau pietonii astia
2
3
Labarici, mama cand traverseaza se asigura. Stie ca la volan sunt tot felul de cretini. Daca esti prost si te arunci printre masini, cu capul inainte, lasandu-ti viata in mainile altora...o sa ai soarta celui din articol. Cat de dobitoc sa fii sa treci strada fara sa te asiguri? Mai ales in zona aia, unde se circula tare?!
2
5
Si videoul, unde este ? Jalnicilor!
3
3
Multumesc selectie naturala
2
17
Ce haudi frumos, are si csenoane!!!
5
1
Cand ai haudi luat de la groapa de gunoi din jermania nu trebuie sa dai prioritate pietonilor
11
3
pisamas pe rasa ta de homosexual travestit daca era ma ta tot asa ziceai pai pisatule obosit piz doi ghertoi se vede in plm ca esti taran de la halasenii de sus pai ba dobitocule tu ca sofer dar tu nu ai d eunde sa stii pt ca ai condus doar atelaje la viata ta infecta de cocalar jegos cand ai marcaj pietonal trebuie sa reduci viteza poponarule
14
4
Daca traverseaza ca berbbecii, fara sa se uite...
10
24
accident teribil?_______accidentat usor?
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614