REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accidente de muncă la ȘANTIERUL NAVAL CONSTANȚA

Accidente de muncă la ȘANTIERUL NAVAL CONSTANȚA

Replica API 15 ianuarie 2021 | 09:43 6860

La Șantierul Naval Constanța au avut loc două accidente de muncă. Mai exact, doi bărbați s-au accidentat în zona ochiului drept, în două zile consecutive, respectiv, 11 și 12 ianuarie.

La Șantierul Naval Constanța SA – ATELIER MENTENANȚĂ a avut loc, în data de 11.01.2021, un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Gheorghe B., angajat în funcția de sudor electric, în timpul desfășurării activității, lucrătorul s-a accidentat în zona ochiului drept.

Totodată, în data de 12.01.2021, la Șantierul Naval Constanța SA a mai avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui alt angajat. Mai exact, Lică C., angajat în funcția de lăcătuș CMN, în timpul desfășurării activității s-a accidentat în zona ochiului drept.

Inspectorii ITM cercetează cazul

Accidentele sunt în curs de cercetare de către o comisie numită de către Șantierul Naval Constanța SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, il va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa scursuri nu am vszut. Scriu de lebede, oricine e vinovat dar nu ei. se stie ca santierele in general sunt mari poluatori, de la microstructurile eliminate de vopsea care sunt depuse in apa si le poarta si vantul, la deversarile de hidrocarburi, rugina din docuri, mizeria generala din snc, si ei dau vina pe danele cu cereale. Acuma cica lebedele aveau gripa aviara. Ba escrocilor!Nu ati investit 2 lei fe cand e bosanceanu la santier. investii doar pe hartie sa dea bine la clienti. Stelica ipocrica are de gand sa investigheze cum s a dat un bun al statului pe nimic?
4
0
Tu nu stii sa citesti ce scrie pe macara?????
2
3
Noi trimitem sute de oameni in somaj de Luni 18.01.2020, nu mai este de muca ,nu am fost in stare sa tinem oamenii, nu avem contracte cu nimeni....transformam Mangalia in Valea Jiului
2
1
pe o nava in docul uscat,s-a basit un lucrator!la o alta nava,acostata la dana,in timpul lucrarilor de curatar3 la tk de balast forepick,pe alt lucrator l- a taiat pisarea.....nubs- a mai putit tine pina sa iasa si s-a pisat pe el!ce stire de cacat!
5
0
Poza este a santierului din Mangalia ... Amatorism...
1
6
da eu jenica pavel , care sunt o jigodie, si ma uraste tot santierul si toti oamenii asa cum si eu ii urasc pe ei sunt vinovat pentru aceste accidente
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369