REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Accidente pe bandă rulantă, în Constanța, cauzate de șoferi beți

Accidente pe bandă rulantă, în Constanța, cauzate de șoferi beți

Replica API 4 februarie 2019 | 00:03 541

Poliţiștii rutieri continuă acţiunile pentru un trafic rutier în siguranţă. Drept urmare, aceștia au depistat, pe raza județului Constanța, mai mulți indivizi care s-au urcat băuți la volan, fără să dețină permis de conducere. Unii dintre ei au provocat și accident care, din fericire, s-au soldat doar cu pagube materiale.

De exemplu, un șofer a fost depistat sub aburii lui Bachus chiar la primele ore ale dimineții. Duminică, 3 februarie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța l-au identificat pe bărbatul de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A în localitatea Crucea, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. A fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Anterior, mai exact sâmbătă, ora 23.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Națională din Ovidiu, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. De asemeneam, la data de 2 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Și e fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Toți au ajuns la la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, dar s-au ales și cu dosar penal.

De asemenea, un alt bărbat a fost depistat în trafic fără sdă dețină permis de conducere. La 3 februarie a.c., ora 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Câmpului din localitatea Lumina, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței unor substanțe cu efect psihoactiv în organism. S-a ales cu dosar penal.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici Daca sunt vinovati cu probe nu aveti voie sa ii faceti vedete daca nu cu poza macar numele in ziar.
0
0
Astazi m-a lovit un neatent cu nanaul incredibil de mare. Mirosea si a oaie...a zer de oaie.
1
0
Daca sunt prin sub aburii diminetii, mai sunt dus la spital pt probe?
0
1
Cetateni! Era sa dea o idioata peste mine azi dar nu cu masina ci cu barna..cu nanaul incredibil de mare. Mirosea si a oaie...a zer de oaie.
5
3
niste jegosi,cretini si inconstienti!societate fara respect si ignoranta!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212