REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ACCIDENTE RUTIERE TERIBILE în zilele de PAȘTE! Video

ACCIDENTE RUTIERE TERIBILE în zilele de PAȘTE! Video

Replica API 4 mai 2021 | 22:49 2824

Mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în zilele de Paşte, atât în Constanţa cât şi în Tulcea, fiind vorba de coliziuni şi autovehicule răsturnate. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, unele dintre acestea ajungând chiar la spital. Implicaţi în aceste evenimente au fost şi mai mulţi minori. Din fericire, nu au existat persoane decedate.

De la bal la spital

Sărbătorile Pascale s-au transformat într-un coşmar pentru mai multe persoane din Constanţa şi din Tulcea, din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate. Doar sâmbătă, 1 mai, au fost înregistrate trei astfel de evenimente. Spre exemplu, la ieşire de pe autostrada A4, spre portul Agigea, a avut loc un accident soldat cu două victime. Una dintre acestea a fost transportată la spital întrucât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tot pe 1 mai, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în Eforie Nord, la sensul giratoriu de la intrarea dinspre Agigea, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un autoturism și o motocicletă au fost implicate, motociclistul fiind rănit. Victima a fost preluată, conștientă și cooperantă, de SMURD Tuzla şi transportată la Spitalul Județean Constanța.

Şi pe drumurile din judeţul Tulcea s-au produs nenorociri. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident. Un bărbat de 68 de ani din Niculițel, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Vinului din localitate, la intersecția cu strada Dealului, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un barbat de 40 de ani. În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Copil de 8 luni, transportat la spital în urma unui accident rutier

Nici prima zi de Paşte nu a fost lipsită de evenimente în trafic. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 2 mai, la ieșire din Lumina spre Oituz, acolo unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit reprezentanților SAJ, la spital au fost transportați un adult și un copil de doar 8 luni. Potrivit reprezentanților IPJ, a fost coliziune între doua autoturisme, unul pătrunzând pe contrasens. La volanul mașinilor au fost 2 bărbați, ambii de 30 de ani. Victimele accidentului sunt soția șoferului din prima mașină și copilul din cel de-al doilea autoturism.

De asemenea, un dosar de cercetare penală a fost întocmit de poliţişti pe numele unui conducător auto care a intrat în coliziune cu parapetul din beton și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în reptul localităţii Mihail Kogălniceanu, pe DN 2A, în timp ce se deplasa dinspre Ovidiu către Hârșova. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, un bărbat, de 31 de ani, precum și a celor doi pasageri: o femeie, de 29 de ani, respectiv un minor de 9 ani.

A intrat cu autoturismul în copac

Şi în judeţul Tulcea au avut loc accidente rutiere, duminică. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DJ222E. O femeie de 53 de ani din localitatea Casimcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Casimcea către Beidaud, la km 4+800 metri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Aceasta poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, tot în prima zi de Paşte, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87. Un tânăr de 19 ani din Baia, în timp ce conducea un autoturism din direcția Babadag către Constanța, la km. 222 +800 metri, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism care circula în acelaşi sens de mers și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o maşină care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și a altor 3 pasageri din același autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369