REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accidentul MORTAL de la Topraisar: iată firma care se ocupă de transportul în comun!

Accidentul MORTAL de la Topraisar: iată firma care se ocupă de transportul în comun!

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:00 462

Accidentul de la Topraisar, în urma căruia au murit două persoane, un bărbat de 35 de ani și o elevă în vârstă de 17 ani, a avut loc din cauza șoferului microbuzului, neadaptând viteza la condițiile de drum, acesta fiind umed. Acesta a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se peste cele două victime care și-au pierdut viața și rănind ceilalți călători. Firma care tranzitează pe această rută este Emanuel Trading, cu sediul în Constanța.

În anul 2008, SC Emanuel Trading a obținut licența de transport pe ruta Negru Vodă –Comana-Constanța, fiind eliberată de Autoritatea Rutieră Română, atribuirea traseelor pe această rută fiind atribuită până în anul 2023. Firma, care mai operează pe ruta Constanța-Tătaru-Negru Vodă, este administrată de Metin Ismail, Ghoerghe Bențoium Samedin Bechir Adnan și Emanuel Pintilie.

Cum s-a petrecut teribilul accident

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în urmă cu o săptămână, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului iar 20 de pasageri au fost transportați la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ navetist: ramai navetist si exprima ti concluziile in linii indirecte, daca nu te ocupi de caz si ai probe concludente, te rog nu mai fi postac prostanac in favoarea altora
0
1
Sunt navetist de 20 de ani cu aceasta firma, cauza accidentului a fost o depasire fara vizibilitate avand ceata si polei. Firma en regula cu acte si autovehicule dar sunt si ore de varf cand se depaseste nr. de calatori ca pe toate rutele judetene. Cauzele produceri de victime au fost: depasire fara vizibilitate , polei, supraaglomerat .
0
1
Retrageti licenta imediat! Se vede ce golani conduc firma ! iar soferul 20 de ani puscarie si pagube materiale!
6
4
Orele , programul , cat conduce un sofer , odihna , etc , asta trebuie sa cautati ca si jurnalisti..
6
2
Si masina e verificata tehnic?Toate functionau perfect?Soferul nu are si el drept la replica,sau conf procedurii e in investigatii si nu poate da declaratii publice.Dar un pasager poate spune ce s-a intamplat.Cand spui neadaptarea vitezei la conditiile meteo, inseamna ca avea viteza si a pierdut controlul volanului.Asta se constata daca nu se masluieste verificarea masinii.Ce se intampla acum pe acest traseu,nu spune nimeni.Bla,bla ..in rest doua vieti carora le-a fost oprit cursul si familii distruse de durere.Cauzele: doar vremea si soferul.
8
0
Ieri a fost pe Ziua, azi pe Replica. Bleah
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218