REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Acord între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul militar

Acord între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul militar

Mirela PASCAL 7 decembrie 2022 | 15:18 412

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru a primit miercuri, 7 decembrie, vizita oficială a unei delegații militare din Statul Kuweit.

Simona Cojocaru

Cu această ocazie, oficialul român a semnat alături de generalul de brigadă Fawaz Al-Harbi,  locțiitorul șefului Statului Major General pentru operații şi planificare din Statul Kuweit, Acordul între Guvernul României şi Guvernul Statului Kuweit privind cooperarea în domeniul militar. La ceremonia de semnare au mai participat ambasadorul Statului Kuweit la București, Talal Mansour Alhajeri, și ambasadorul României în Kuweit, Mugurel Ioan Stănescu.

 

Documentul va asigura cadrul juridic al cooperării între cele două părți în domenii de interes reciproc precum pregătire şi educație militară, schimb de informaţii, istorie militară, geografie militară, activități culturale.

 

 Pe timpul vizitei au avut loc discuții privitoare la dialogul bilateral politico-militar, în abordarea reperelor semnificative ale agendelor de securitate ale celor două țări.

 

 Pe acest fond, discuțiile s-au concentrat pe cooperarea bilaterală, abordarea situaţiei de securitate în zona Mării Negre şi a Orientului Mijlociu și eforturile celor două țări de asigurare a stabilității la nivel regional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108