REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Acționarii Șantierului 2 Mai au votat-o pe fosta maseuză în conducerea companiei

Acționarii Șantierului 2 Mai au votat-o pe fosta maseuză în conducerea companiei

Mirela PASCAL 1 aprilie 2023 | 00:00 4884

Ministrul Economiei și acționarii Șantierului 2 Mai nu au ținut cont de dezvăluirile făcute de Replica de Constanța, și preluate de toată presa națională, și au numit-o în conducerea Șantierului pe Marinela Voivozeanu, fostă angajată la un salon de masaj din Călărași, acuzată de fosta șefă că a furat din visteria unității. Voivozeanu va începe munca începând cu 4 aprilie, atunci când îi va înceta mandatul fostului administrator Lăcrămioara Daniela Nicoară. Dacă cea din urmă are în spate un CV stufos, a noastră Voivozeanu și-l ține la secret.

Actionarii santierului 2 Mai au votat-o pe fosta maseuza in conducerea companieiMarinela Voivozeanu

În Adunarea Generală a Acționarilor Șantierului 2 Mai, care a avut loc în ultimele zile din martie, a fost votată, aproape cu unanimitate de voturi, propunerea ministrului Economiei Florin Spătaru privind numirea Marinelei Voivozeanu în conducerea companiei. S-a luat astfel act de încetarea mandatului de administrator al Lăcrămioarei Daniela Nicoară în data de 4 aprilie 2023, locul ei urmând să fie ocupat de Voivozeanu. Ne-am obișnuit ca, în conducerea companiilor de stat să fie numite persoane mai puțin calificate pentru pozițiilor lor…avem exemplul profei de engleză Lidiei Trușcă, fiica unui primar din Mehedinţi, care se află de doi ani în Consiliul de Administraţie al Uzinei Termoelectrice de la Midia Năvodari. Sau cel al Feliciei Ancuța Dunca, tânăra fermieră maramureșeancă ajunsă vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) din Constanța, după o ”specializare” la Poliția Locală Sector 1.

Marinela Voivozeanu este șefa organizației de femei PSD din Călărași

Însă, numirea lui Voivozeanu le întrece pe cele două…Așa cum Replica a anunțat, Marinela Voivozeanu a fost angajată a Consiliului Județean Călărași și, mai nou, șefa femeilor social democrate din Călărași. CV-ul ni-l ține la secret proaspăta șefă a companiei de stat, însă Replica anunța că a absolvit, nu foarte de mult, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași. A fost și purtătoarea de cuvânt a Consiliului Județean Călărași însă,  în urmă cu vreo 8 ani, a lucrat la un salon de înfrumusețare, de unde a fost concediată pentru că ar fi râvnit la banii clientelor. Culmea, patroana salonului este și ea în politică, însă la partidul adversar, PNL

În toată evoluția sa profesională i-a fost alături șeful ei Vasile Iliuță, președintele PSD și șeful CJ Călărași. Aflată în grațiile președintelui și neavând în spate un CV stufos, Voivozeanu a fost numită, în decembrie 2022, managerul Bibliotecii Județene Călărași, decizie care a surprins pe tată lumea, având în vedere experiența zero a noului manager. Acum, că a ajuns în conducerea Șantierului 2 Mai, fiind propusă de ministrul Economiei, Florin Spătaru, evident la intervenția lui Vasile Iliuță, ne-am fi așteptat ca Voivozeanu să-și facă public CV-ul însă documentul este, în continuare, un secret.

Actionarii santierului 2 Mai au votat-o pe fosta maseuza in conducerea companiei

A lucrat la un salon de masaj, unde a fost acuzată că a plecat cu banii clientelor

Așa cum Replica anunța în exclusivitate, până să fie angajată la Consiliul Județean Călărași, în decembrie 2017, Marinela Voivozeanu a lucrat la un salon de masaj din Călărași, la recepție. Salonul aparține unei membre a PNL deși, la acea vreme, aceasta din urmă nu avea prea mult contact cu politica. A fost dată afară după ce ar fi fost prinsă furând, după cum ne-a declarat chiar fosta ei șefă. ”Eu nu prea stăteam la salon… M-au sunat clientele și mi-au spus. Când am aflat, i-am cerut explicații, dar nu a mai venit la salon, invocând anumite motive. Am concediat-o”, ne-a declarat fosta șefă a Marinelei Voivozeanu. Aceasta nu a dorit să facă prea multe declarații pe baza acestui subiect, însă a ținut să-și arate indignarea cu privire la numirile fostei sale angajate. ”Este de noaptea minții. Un asemenea om nu are ce să caute nici la Biblioteca Județeană, nici în conducerea Șantierului 2 Mai. ”Nu are studii, ce studii să aibă?”, a mai spus afacerista. Întrebată cum crede că a ajuns, în doar câteva luni, să evolueze atât de mult, aceasta ne-a răspuns: ”Întrebați-l pe președintele CJ Călărași!”.

Actionarii santierului 2 Mai au votat-o pe fosta maseuza in conducerea companiei

Voivozeanu, mai mult pe teren decât la serviciu

Precizăm că am încercat, și de data aceasta, să obținem un punct de vedere de la Marinela Voivozeanu și, mai ales, să aflăm ce anume a recomandat-o pentru  această poziție în compania de stat. Nu am găsit-o la Biblioteca Județeană Călărași, fiind plecată, și de data aceasta, pe teren. Menționăm faptul că vineri, 31 martie, până la ora 11.000, aceasta nu ajunsese în instituție, după cum ne-a transmis telefonic o angajată a ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci vom vota Noua Dreaptă sau A.U.R. și vom trage la răspundere pe toți care își bat jos de poporul r*mân. Atenție că adepții maseuzei vă vor intoxica cu diverse minciuni. Nu mai puneți botul.
1
4
Hoții sunt la putere,cu o recomandare buna de la minister ajungi in parlament bravo .
3
0
A facut ea mai multe stati linistiti si votati in continuare.
4
0
Cine si unde te crezi ma Popescule ? De ce crezi ca ar interesa pe cineva faptul ca fii-tu a castigat locul trei la olimpiada de sport pe tara cu echipa mircistilor ? societatea noastra are preocupari mult mai importante decat faptul ca o echipa de colegiu i-a locul trei pe tara la olimpiada , astea sunt in fiecare an dar stire cu o pocnitoare de talia lui Voivozeanu mai rar , asa ca draga Popescule mai puneti pofta in cui cu asemene pretentii in care rezultatele lui fii-tu sa ajunga pe prima pagina a ziarelor , societatea vrea circ nu rezultate obtinute prin efort si munca sustinuta . traiasca pocnitoriile , bombardierii , cocalarii si interlopii sa avem si noi stiri interesante nu banalitati .
7
1
DUPA CE ISI FACE STAGIUL ACOLO, O ASTEPTAM SI LA CONDUCEREA PORTULUI CONSTANTA LANGA EMINENTA CENUSIE CATANA JR.
10
0
De o saptamana echipa de baschet a Colegiului MIRCEA a castigat locul3 la Olimpiada de sport (baschet) pe tara! Performanta este unica in istoria Colegiului! N am citit nicio stire despre acesti liceeni minunati, doar informatii despre cocalari, drogati si bombardieri!!! Aceasta ignoranta v a descalificat nu numai in fata mea dar si in fata celorlalti constanteni care vrem sa citim si stiri despre copiii care fac mari sacrificii pentru noi!!!
10
0
Nu mai luati la misto o astfel de situatie. Intrebati cine a propus-o in functie, cine a votat-o, cine i-o trage , etc. Astfel de specialiste si specimene ce au votat-o la comanda le au partidele la guvernare. TOT INAINTE HOTILOR. E PERFECT!!!!!
18
0
de la masaj la santier naval e o chestie nene! cred ca se pricepe la frecat! de la carnitza la fier. e bine! oamenii cu carte pleaca afara, leprele fara, ne conduc! e bine!
22
0
sa ma maseze si pe mine cu boozele la ranga!
14
0
Bravo Marinica! Stam k pyzdele si ne SMIORCAIM pe retelele de socializare!! NE MERITAM SOARTA!!
14
0
Sa va fie de bine! Nu mai trancaniti din pat, va meritati soarta. Cand vreodata a luat romanul atitudine? Ceva ilegal, i se pare legal atat timp cat persoana lui nu este deranjata. Asa ca stati in plm in casa, si comentati cu draperia trasa.
25
2
Daca cei din consiliul de administratie au votat aceasta persoana inseamna ca si ei sunt pusi in consiliu tot pe criterii politice si de incompetenta.Sa le fie rusine!
24
0
branza! Daca a ajuns o viorea sa conduca guvernul Romaniei, poate si o maseuza sa construiasca nave! Ca vor pluti la fel ca guvernul, asta este alta ciorba!
23
0
sa si puna ceapa in sutien!
12
0
nu va este rusine? doar ce s-a publicat in Libertatea un articol cu romanii di Danemarca de pe santierele navale! respectati, specislizati si plecati de scarba incompetentei si nepasarii politice.
25
0
Pentru Nica ,esti prea mic ca să poti gandi .Toti au acelasi ideal.Doamna o să practice frectia la picior de lemn spre faliment
19
2
Daca te uiti la idiotii care conduc Damen in Olanda , Anneliese Damen , Rose Damen si Arnout Damen , ...asta este experta. Asa ca nu va mai plangeti ! ha,ha,ha...
19
1
Cand o sa inteleaga romanul ca PSD-ul este ciuma economiei romanesti ? Ei voteaza "pachete sociale" ca sa poata fura miliarde !Un partid muncitoresc condus de miliardari ! Romania trezeste-te !
32
1
Nu cred, nu se poate... Nu i-ar fi rușine fata de toți oamenii aia din șantier? Ce va fi ea în stare sa facă?
26
0
Asta face masaj la taragot cu mana gura cwuru este experta
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102