REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.2° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Acțiune de amploare în centrul Constanței: o familie numeroasă a fost evacuată dintr-un imobil de pe strada Mercur

Acțiune de amploare în centrul Constanței: o familie numeroasă a fost evacuată dintr-un imobil de pe strada Mercur

Replica API 20 noiembrie 2019 | 00:41 501

O familie din Constanța a rămas fără acoperiș deasupra capului, în prag de iarnă. Aceasta a rămas fără casă, după ce un executor judecătoresc i-a evacuat marți, 19 noiembrie.

Constănțenii au rămas fără imobilul situat pe strada Mercur, după ce proprietarul clădirii a demarat procedurile de scoatere membrilor familiei din imobil. În urmă cu un an, potrivit unor surse, la această adresă locuiau 24 de persoane, printre care 12 copii. La fața locului, au ajuns și polițiștii locali, trimiși de Primăria Constanța, dar și jandarmi și polițiști din cadrul IPJ Constanța. De asemena, reprezentanții Direcției Generale și Asistență Socială și Protecția Copilului s-au deplasat la locul cu pricina. Potrivit unor surse, familia respectivă ar avea dosar depus pentru o locuință în cartierul Henri Coandă așa că, cel mai probabil, va fi dusă aici.

Cazul va fi monitorizat de căre reprezentanții Direcției Generale și Asistență Socială și Protecția Copilului.

Din primele date, se pare că proprietarul clădirii se chinuie de 10 ani să scoată familia care-și găsise adăpost din imobil.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie evacuate toate aceste imobile de asemenea ocupanti si impusa regula propietarilor de a reface fatadele acestor imobile
0
0
Este f bine ca s-a intervenit in forta. Tiganii nu stiu decat de frica mascatilor si a jandarmilor. Nemernicii astia nu respecta nimic, fura, fac mizerie, cersesc, totul duhneste in jurul lor- de la ei. Statul trebuie sa sprijine astfel de actiuni, sa " deratizeze" Constanta de tiganime. Astia fac copii pt alocatii si ajutoare, puradeii lor ataca, bat si jefuiesc copii nostrii, ai mari beau si se drogheaza, un adevarat blestem pt societate. Ar trebui organizat un referendul si...ori la munca.Nu vor, afara cu ei din oras! Ce atatea drepturi, dar drepul nostru la civilitatie, ca noi platim tot!?
24
0
Fura!hartuiesc oameni batrani!Sa curete odata zona!
48
1
Sunt tigani puturosi ce vor doar ajutoare sociale.Ce vreti sa nu isi ia proprietarul casa?
32
1
Domnii de pe mercur 8 n au avut si perchezitii pt contrabanda cu tigari ? Deci nu stau dupa ajutorul social , fac bani singuri
25
4
Sa.i duca in Covasna si Harghita si sa le dea case cu pamant sa.l lucreze si sa se intretina, asa scapam si de unii si de altii
25
1
Saraca sa chinuie de 10 anii dar problema e ca au stat de 40 de anii acolo si nu ia dat nimeni afara si acum hopa propietar peste noapte vb far sa stiti
13
3
nu sunt anchete deoarece miile de euro de la proxenetii si interlopii din Cernavoda ajung la politia romana,dias,sias,speciale,diias,transporturi Constanta.
15
5
24 de persoane din care 12 copii ,din ce traiau? DIN FURT,
23
2
Votam Stelian Ion la anu' si scapam de fagadau taticul asistatilor social!
27
6
Pai nine mah, ii puneti sa faca naveta din HC pana in Grivitei? Pai e frumos? Fagabou, ai distrus cartierul Tomis Nord.
21
2
Bine ca a cumparat FAGADAU autobuze noi pentru ca sa se plimbe toata ziua moca tigani pentru ca astia merg in stol,asa si cu casa asta s-au bagat gramada acolo dupa care cand au trebuit sa plece au scos copiii in fata,tot asa se aparau si talibani din Irak,faceau scuturi umane din copiii.
25
6
scapati de mizerabili,iesiti la vot sa nu mai voteze tiganimea Fagabou,si PSd,ca sa stea ei gratis pe banii nostri, sa se lafaie in caldura si apa platita de noi si sa ne fure ziua in amiaza mare rufele de pe sarma,sa ne intre in balcon,sa ne vandalizeze masinile,sa ne fure bijiteriile si sa ne bruscheze copiii in parc,sau noaptea.Muta-i dracu si izoleaza-i la cap de linie 48.Deci leprele stateau gratis in casa omului si i-a tb. 10 ani sa ii scoata de acolo si bani pe avocati?in ce tara de cacat traim, in care tiganii fac ce dracu vor?hai sa ne luam tara inapoi si sa ii trimitem la origini
43
4
Acolo locuiau oameni educati? oameni civilizati? oameni cu inalta pregatire profesionala cumva? Vai tie draga Constanta, ce ai ajuns de cand esti pe mana borfasilor PSD-ei bineinteles!
49
5
Nea Mandolina si gashka nu gasesc si ei niste gauri de catralioane in bugetul ala paralel la ajutoarele sociale pentru ciori ???
14
7
Romani spurcati.....asa zic ei...mexicanii...
10
0
Stai linistit ca au apartament gratis la Henri Coanda inchiriate, I-au bani din toate partile fara sa miste un deget. Principalii votanti ai PSD Tiganii nespalati si imputiti.
36
1
am nevoie de ajutor la o fabrica de sapun..
36
2
Eutanasiati! Nu se mai chinuie nici ei, nu mai chinuie nici pe altii!
29
2
Inmultiti-va mai putin idiotilor. Pana cand vreti sa va ducem noi in spate ?
40
1
Cum sa nu munceasca!mercur 8.vand tigari zi de zi in piata grivitei!legi prea blande!auzi,locuinta in cartierul henry?!pfff...se muta in tomis 3
36
1
de ce sa astepti 10 ani ? cu 1000 eur rezolva tot. In 30 min zburau toate ciorile.
26
2
cred ca o sa se termine cu ajutoarele sociale cat de curand, bani nu mai sunt
38
1
Nu mai aveti voie sa spuneti ca sunt tigani? Ca au intrat in casa pur si simplu si a stat omul ala 10 ani sa se judece ca sa scoata leprele din casa lui? Daca intrau parazitii astia in casa oricaruia dintre noi? Si de ce ii duce in Henri Coanda? Sa ii trimita de unde au venit.
50
1
Taiati ajutoarele sociale la putori si expulzati ciorile din centrul orasului.
64
2
in romania sunt sate pe cale de disparitie unde nu gasesti 12 copii laolalta.
66
1
astia fac si cresc copii pe banii nostri dar nu ar pune mina la munca nici sa-i tai .taiati ajutoarele sociale pt putori ca va voteaza si o sa bedeti ce bine o sa fie .
66
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407