REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Acţiuni de igienizare în Constanţa: cosirea ierbii şi eliberarea parcurilor de gunoaie!

Acţiuni de igienizare în Constanţa: cosirea ierbii şi eliberarea parcurilor de gunoaie!

Replica API 13 septembrie 2018 | 23:29 527

S-au demarat acţiuni de igienizare în municipiul Constanţa. Mai exact, angajații Serviciului gestionare spaţii verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au cosit iarba, au igienizat și greblat resturile vegetale de pe stadionul de rubgy de pe strada Primăverii.

De asemenea, angajații municipalității continuă, astăzi, lucrările de igienizare şi cosire în parcurile și spațiile verzi din oraș, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu şi cartierul Tomis Nord. Au fost cărate resturile vegetale și au fost greblate și măturate aleile din zonele în care s-a cosit.

"Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.", au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sa intelegem,ca cele 3 persoane din imagine reprezinta startul curateniei???glume...glume...acel personaj in salopeta rosie,poate sa ne convinga,,..se pare ca este la munca...acea baba bandajata la capatana,se pare ca are FREZOANE ,,,ca o ia cu TEMPERATURI.. parca ar fi de la asistatii social..iar acel individ in CHILOTI...parca ne spune ca vine de la plaje...nu tine..nu ne-ati convins..fotografia este o simpla fictiune...
2
0
da gunoaiele din primarie si de la CJC cand dispar?
2
1
S-a trezit si dl primar din somn acum la inchiderea sezonului ! Buna dimineata !
0
1
Bravo, acum ca tot a trecut sezonul sa ne apucam de curatenie. In primavara viitoare ne oprim, iar dupa sezon incepem din nou !
7
1
DAAA IOHANNIS DE CE NU ADUNA GUNOAELE,,AVEM UN PRESEDINTE GUNOER,,,MAIDANEZ.
0
11
Sa tot vedem astfel de actiuni. Asistatii sociali sa munceasca, sa nu mai primeasca banii degeaba
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272