REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Actori ai Teatrului de Stat din Constanţa acuză abuzuri grave comise de managerul instituţiei!

Actori ai Teatrului de Stat din Constanţa acuză abuzuri grave comise de managerul instituţiei!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:00 407

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari angajatilor TSC care au avut curajul de a scoate la lumina toate abuzurile si neregulile comise de aceasta indisciplinata, pe numele ei Dana Dumitrescu, care a in toti acesti ani nu a facut nimic altceva decat sa aduca deservicii institutiei, se dezbine colectivul, sa toace banii teatrului in mod nechibzuit. Rugam insistent ca autoritatile indreptatite sa o inlature cat mai rapid din functia de conducere pe care o ocupa in mod nejustifcat. Oricum, acest demers este tardiv...raul a fost facut
1
4
Tu esti valoare zero ca si actor.Daca taicatu nu era consilier nu ajungeai tu actoras.Ma baiatule,tu nici de duzina nu esti bun.Luiza Martinescu nici nu ar trebui sa deschida gura.Sa zice mersi ca va tinut Dana Dumitrescu atata timp in teatru.Nu are cum teatrul sa faca performanta cu voi,sunteti slabi.Daca erati buni va lua Bucirestiul sau mergeati si voi in turnee.Dar sunteti praf.
5
3
Nimic nou sub soare, astfel de practici sunt in toate teatrele din Constanta si nu numai. Trist este ca nu scapi asa usor de oamenii respectivi...
5
0
In afara de Enache ,Vasilescu si Maria Lupu,restul sunteti niste rebuturi.Aveti impresia ca daca va manifestati fara abtineri pe scena va putetu numi actori? Ati ocupat niste locuri libere.Dar ca si talent sunteti praf.Sebi Patrunjei va intaratat si voi v-ati intors impotriva lu Dana .O sa suportati consecintele,sper sa va dati cu capu de pereti.
8
3
Daca actorasilor le este greu in cariera,Romania,fiind o tara libera si democrata,au posibilitatea oricand doresc ei sa urmeze o cariera in agricultura. E mult mai simplu si fara bataie de cap...doar sa bata sapa bine
7
4
Felicitari pentru demers! Cei care iubesc teatrul si merg la spectacole au avut prilejul sa faca cunostinta cu fratii Dumitrescu, omniprezenti in toate spectacolele. Totusi, TSC are actori mult mai buni decat fratii Dumitrescu. Succes protestatarilor!
5
4
Asa sunt toti managerii din institutiile publice. Asa au fost mereu si o sa fie in continuare. Cred ca asta este blestemul nostru. Nu au contat niciodata regimurile politice.
4
3
Asa fac si in spitale si in politia locala isi angajeaza rudele incompetente k dancila
4
1
O adunatura de prosti, puturosi, vai mama lor.
7
3
M-am linistit! Am crezut ca sunt abuzuri din alea...pt obtinerea de roluri...
5
1
Mananca cacat!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367