REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în luna septembrie pentru „atingeri nesolicitate“

Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în luna septembrie pentru „atingeri nesolicitate“

Replica API 10 august 2019 | 00:00 437

Cuba Gooding Jr.

Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în luna septembrie pentru acuzaţii de "atingere nesolicitată", în condiţiile în care un tribunal din New York a respins cererea de abandonare a acţiunii judiciare demarate împotriva sa, informează AFP vineri.

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 1997, pentru rolul său din "Jerry Maguire", actorul, originar din New York, este acuzat că i-a atins sânii unei femei într-un bar din Manhattan în luna iunie.

Gooding neagă acuzaţiile, iar avocaţii săi dau asigurări că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bar arată în mod clar că vedeta nu este vinovată.

Cu toate acestea, judecătoarea Phyllis Chu de la Curtea Penală a statului New York a respins miercuri solicitarea acestora de abandonare a acţiunii judiciare demarate împotriva actorului.

"Instanţa consideră că acuzatul nu a prezentat motive convingătoare pentru a fi justificată o abandonare", a declarat Chu într-o decizie scrisă la care AFP a avut acces.

Procesul urmează să înceapă pe 3 septembrie.

Infracţiunea de atingere nesolicitată se pedepseşte cu un an de închisoare potrivit legislaţiei statului New York.

În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr., care a cunoscut celebritatea cu "Boyz n the Hood" (1991), l-a interpretat recent pe O.J. Simpson în miniseria "American Crime Story". AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statele Unite in zodia corectitudinii politice, o ideologie mai periculoasa decat nazismul si comunismul pentru ca actioneaza precum o boala autoimuna, distrugand din interior societatile degenerate, prin dinamitarea stalpilor pe czre se bazeaza acestea - familia, identitatea nationala rasiala, promovarea homosexualiatii si multe alte aberatii de care imi e prea greata pentru a le mai enumera.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272