REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Actorul David Duchovny, scenarist, regizor şi protagonist în adaptarea cinematografică a unuia dintre romanele sale

Actorul David Duchovny, scenarist, regizor şi protagonist în adaptarea cinematografică a unuia dintre romanele sale

Replica API 13 mai 2022 | 00:00 828

Actorul american David Duchovny, devenit celebru datorită interpretării sale din serialul TV "Dosarele X" ("The X-Files"), va fi scenarist, regizor şi protagonist în adaptarea cinematografică a unuia dintre romanele sale, intitulat "Bucky F*cking Dent", care a fost lansat în 2016, a ajuns bestseller în Statele Unite şi a fost apreciat de criticii literari, informează site-ul revistei Variety.

David Duchovny

Romanul "Bucky F*cking Dent" are o intrigă plasată la New York în anul 1978 şi spune povestea unui tânăr de aproximativ 30 de ani, Ted, care se mută din nou în casa tatălui său, Marty (personaj care va fi jucat în filmul omonim de David Duchovny - n.r.), după ce află că acesta suferă de o boală ajunsă într-un stadiu terminal. Marty încearcă să recupereze terenul pierdut în relaţia cu fiul său, însă starea lui de sănătate începe să se deterioreze atunci când echipa lui preferată de baseball, Boston Red Sox, pierde un meci. Cu ajutorul unor vecini şi al Marianei - consilierul psihologic al lui Marty -, Ted orchestrează un plan insolit pentru a-i oferi tatălui său, cu scopul de a-i ridica moralul, iluzia că acea echipă de baseball obţine o serie importantă de victorii, citează stiripesurse.ro.

Proiectul este descris drept "o odă adusă legăturii speciale dintre tată şi fiu" şi, totodată, o poveste cu adevărat insolită, potrivit agerpres.ro.

Filmările de la "Bucky F*cking Dent" vor începe în a doua parte a acestui an, iar pelicula va fi produsă de Yale Productions. Una dintre diviziile acestei companii, Great Escape, va prezenta proiectul în faţa cumpărătorilor potenţiali de la Cannes în această lună.

David Duchovny a devenit celebru după ce l-a interpretat pe agentul FBI Fox Mulder în serialul "The X-Files" şi pe autodistructivul Hank Moody din serialul "Californication". Cel mai recent, starul american a putut fi văzut în comedia "The Bubble", de Judd Apatow, şi a apărut în miniseria TV "The Chair". David Duchovny va juca în perioada următoare în comedia "You People", de Kenya Barris, şi în filmul "What Happens Later", în care o va avea ca parteneră de ecran pe actriţa Meg Ryan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
p***t e cine finanteaza asa ceva
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212