REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Actorul Hugh Jackman, pozitiv la COVID-19, nu va apărea pe scena spectacolului "The Music Man"

Actorul Hugh Jackman, pozitiv la COVID-19, nu va apărea pe scena spectacolului "The Music Man"

Replica API 16 iunie 2022 | 00:00 648

Actorul Hugh Jackman a trebuit să se retragă din reprezentaţia de săptămâna viitoare a spectacolului "The Music Man" de pe Broadway după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 pentru a doua oară, relatează Reuters.

Hugh Jackman

Actorul australian, în vârstă de 53 de ani, a postat un mesaj video luni seara pe pagina de Twitter. Vestea a venit la o zi după ce actorul din "X-Men" şi "The Greatest Showman" a apărut la premiile Tony.

"Am vrut să auziţi de la mine mai întâi că, din păcate, în această dimineaţă am fost testat pozitiv din nou pentru COVID", a scris Jackman, care interpretează rolul escrocului Harold Hill în spectacolul "The Music Man".

"Deci, incredibilul meu înlocuitor Max Clayton îmi va lua locul (în spectacol). Max şi cu mine lucram împreună la acest spectacol de peste doi ani.... pot să vă spun că este absolut extraordinar, aşa că sunt doar frustrat că nu voi putea să-l văd şi să-l încurajez", a mai spus Jackman., citează Agerpres.

Reprezentaţia, pusă în scenă la Winter Garden Theatre din New York, a fost anulată în decembrie anul trecut, după ce Jackman a contractat COVID-19.

"Acesta este un alt memento pentru mine... că adevăraţii eroi de pe Broadway sunt dublurile noastre şi niciodată asta nu a fost mai evident decât în ultimul an. Ei dau sens expresiei 'Spectacolul trebuie să continue' şi va continua şi va fi uimitor", a mai spus Jackman.

El a spus că va reveni pe scenă cât mai curând posibil. O postare pe pagina de Twitter a producţiei a menţionat că Hugh Jackman se va întoarce pe 22 iunie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212