REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru noul coronavirus, se declară „îngrijorat“ pentru că suferă de astm

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru noul coronavirus, se declară „îngrijorat“ pentru că suferă de astm

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 787

Idris Elba

Actorul britanic Idris Elba a declarat că este "îngrijorat" de rezultatul pozitiv primit la testarea pentru noul coronavirus deoarece suferă de astm, însă a precizat că în prezent se simte bine, informează Press Association, citată de Agerpres.

Vedeta a spus, într-o înregistrare video transmisă în direct pe Twitter, că suferă de o "problemă respiratorie" şi a avut astm toată viaţa, motiv pentru care intră "în categoria cu cel mai mare risc".

Contractarea COVID-19 "cu siguranţă nu a fost pe lista mea de dorinţe", a spus actorul.

Elba, în vârstă de 47 de ani, a adăugat: "Sigur că sunt îngrijorat. Mă îngrijorează că am astm şi faptul că acesta ar putea să complice foarte rapid lucrurile în cazul meu".

Vedeta care joacă în serialul BBC "Luther" a anunţat luni pe Twitter că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

El a spus că se autoizolează împreună cu soţia sa, Sabrina Dhowre, şi că se menţine ocupat cu jocurile video şi compunând muzică.

Elba a adăugat în înregistrarea transmisă pe Twitter că doreşte să contribuie la stoparea răspândirii dezinformării despre acest virus. "Încetaţi să trimiteţi prostii care ţin de teorii ale conspiraţiei, despre faptul că oamenii de culoare nu pot contracta coronavirusul", a spus Elba.

"Sunt îngrijorat că oamenii vor stigmatiza alţi oameni. Mă îngrijorează că vom intra în panică şi toată lumea o va lua razna", a adăugat actorul.

Decizia sa de a vorbi despre această boală a fost inspirată de actorul Tom Hanks, care a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat săptămâna trecută că au primit rezultate pozitive în timp ce se aflau în Australia.

Un reprezentat al lui Hanks a declarat luni că cei doi au fost externaţi, iar Hanks a declarat că el şi Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, vor rămâne în autoizolare într-o casă închiriată.

Sophie Grégoire, soţia premierului canadian Justin Trudeau, s-ar putea să-l fi contagiat cu COVID-19 pe actorul britanic Idris Elba în cadrul unui eveniment desfăşurat la Londra, a relatat marţi EFE. Sophie Grégorie a dezvăluit că a contractat boala după o călătorie la Londra, unde a participat la mai multe evenimente publice. Faptul că soţia sa a fost testată pozitiv l-a obligat pe Trudeau să se izoleze la reşedinţa oficială, deşi nu prezintă simptome ale bolii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212